MENÜ

kanald Haberleri

kanald ile ilgili haberler

-
Kanal D Dijital'de iki özel içerik

Kanal D Dijital'de iki özel içerik

14 Ağustos 2020 Cuma
www.kanald.com.tr fark yaratan içeriklerini izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor… İşte onlardan ikisi: “Dobra Hip Hop” ve “Yoga Işığı”
Beşiktaş'a Destek Gecesi “Ödül Senin”  9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D'de!

Beşiktaş'a Destek Gecesi “Ödül Senin” 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D'de!

7 Ağustos 2020 Cuma
Beşiktaş'ta son dakika haberi: Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yapılacak. Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunacağı gece “Ödül Senin” adıyla saat 22.00’de başlayacak.
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde Ödüller, Yarın Akşam Sahiplerini Buluyor

Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde Ödüller, Yarın Akşam Sahiplerini Buluyor

20 Haziran 2020 Cumartesi
Bu yıl ilki gerçekleştirilen dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali ‘Uluslararası Göç Filmleri Festivali, pazar akşamı gerçek zamanlı 3D sanal stüdyoda ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen yeni nesil kapanış töreniyle sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene video konferansla katılacak.
Deniz Bayramoğlu Kanal D Ana Haber'de

Deniz Bayramoğlu Kanal D Ana Haber'de

10 Mayıs 2020 Pazar
Yılların deneyimli ekran yüzü Deniz Bayramoğlu bundan böyle Kanal D Ana Haber'i sunacak. Tecrübeli haber spikeri, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Kanal D Ana Haber saatinde izleyici ile buluşacak.
Yağmur Taktaş: Emre Mor evinde görüşme teklif etti!

Yağmur Taktaş: Emre Mor evinde görüşme teklif etti!

11 Eylül 2019 Çarşamba
Yağmur Taktaş, gündeme damga vuran açıklamalarına devam ediyor. Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Mor ile ilgili iddialarda bulunup, sosyal medya yazışmalarını yayınlayan Yağmur, bu kez de katıldığı TV programında çok konuşulacak sözler sarfetti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan, Yağmur Taktaş, Emre Mor'un kendisini evine davet ettiğini ileri sürüp, sonrasında yaşananları tek tek anlattı. Bu haberin detayları ve 'Yağmur Taktaş kimdir' içeriği galerinin foto galerinin devamında.