MENÜ

Jayson Tatum Haberleri

Jayson Tatum ile ilgili haberler

-
NBA'de Boston Celtics'i play-off'a Jayson Tatum taşıdı

NBA'de Boston Celtics'i play-off'a Jayson Tatum taşıdı

19 Mayıs 2021 Çarşamba
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-in maçını kazanan Boston Celtics, play-off’a yükselmeyi garantileyen ilk takım oldu.
NBA'de geceye damga vuran hareketler!

NBA'de geceye damga vuran hareketler!

24 Aralık 2020 Perşembe
Dünyanın en prestijli basketbol organizasyonu olan NBA heyecanı kaldığı yerden tekrar devam ediyor. Dün oynanan 12 karşılaşmayla ilk maçların resmen sona verdiği muhteşem gece de NBA'de gecenin öne çıkan hareketleri de dikkat çekti. Jayson Tatum'un Antetokounmpo'nun üzerinden attığı maç kazandıran basketi, Harrison Barnes'ın Nikola jokic'ten topu kazanması ve Ja Morant'in muhteşem smaçıyla geceye damga vurduğu en iyi hareketler sizlerle!
Steven Adams'tan muhteşem son saniye üçlüğü!

Steven Adams'tan muhteşem son saniye üçlüğü!

14 Şubat 2020 Cuma
NBA'de 14 Şubat sabahı 2 karşılaşma oynandı. All-Star'a sayılı saatler kala NBA'de de tansiyon artıyor. NBA tarafından gecenin en iyi 5 oyunu açıklanırken, geceye damgayı Oklahoma'nın pivotu Steven Adams'ın ortasahanın gerisinden yolladığı son saniye üçlüğü vurdu. Gecenin oynanan iki karşılaşmasında Boston Celtics evinde Los Angeles Clippers'ı uzatmalar sonucunda 141-133 mağlup etmeyi başarırken, bir diğer karşılaşmada ise New Orleans Pelicans sahasında Oklahoma City Thunder'a 118-123 mağlup oldu. Gecenin yıldızlaşan ismi ise Boston Celtics forması giyen Jaysan Tatum oldu. Clippers potasına 39 sayı bırakıp 9 da ribaund alan Amerikalı oyuncu harika performansıyla takımına galibiyeti getirdi.
Celtics uzatmalarda kazandı

Celtics uzatmalarda kazandı

14 Şubat 2020 Cuma
Amerikan Basketbol Ligi’ne (NBA) iki maçla devam edildi. Konferanslarında zirveye oynayan iki takımın mücadelesinde Boston Celtics ile Los Angeles Clippers karşı karşıya geldi. 7 maçlık galibiyet serisi Houston Rockets karşısında sona eren Celtics, normal süresi 114-114 sona eren maçta Clippers’ı 141-133 mağlup ederek bu sezon 38. galibiyetini elde etti.