MENÜ

İlkay İşler Haberleri

İlkay İşler ile ilgili haberler

-
Beşiktaş'ta flaş ayrılık!  İlkay İşler transfer oldu

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! İlkay İşler transfer oldu

21 Haziran 2022 Salı
Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Siyah-beyazlılarda ayrılık bir ayrılık gerçekleşti. Kartal'ın 21 yaşındaki futbolcusu İlkay İşler yuvadan uçtu.
Beşiktaş 3-0 Antalyaspor maç özeti izle! (VİDEO)

Beşiktaş 3-0 Antalyaspor maç özeti izle! (VİDEO)

5 Eylül 2020 Cumartesi
The Land of Legends Cup'ta üçüncülük maçına çıkan Beşiktaş, Antalyaspor ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, üçüncülük maçından 3 gole galip ayrıldı. Beşitkaş'a galibiyeti getiren golleri yeni transferler Atakan Üner, Bernard Mensah ile genç futbolcu İlkay İşler kaydetti. İşte maçın özeti ve golleri...
İşte Sergen Yalçın'ın altın gençleri

İşte Sergen Yalçın'ın altın gençleri

2 Nisan 2020 Perşembe
Ekonomik olarak zor günler geçiren Siyah- Beyazlılar, yeni sezonun planlamasını büyük oranda genç isimler üzerine kuracak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren teknik direktör Sergen Yalçın, belirlediği 9 ismi yönetime sundu. Genç hocanın şu günlerde bile evlerindeki çalışmalarını özenle takip ettirdiği; Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Rıdvan Yılmaz, Erdoğan Kaya, Halil Duman, İlkay İşler, Emre Yıldız, Oğuzhan Akgün ve Kaan Kalafat, Kartal’ın geleceği olacak.
Beşiktaş, Ç. Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Ç. Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü

29 Ocak 2020 Çarşamba
Beşiktaş, Süper Lig’in 20. haftasında 1 Şubat Cumartesi günü Çaykur Rizespor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz koşu yaparken, Burak Yılmaz salonda özel bir çalışma gerçekleştirdi.