MENÜ

hakem hataları Haberleri

hakem hataları ile ilgili haberler

-
MHK Başkanı Lale Orta ve Hugh Dallas canlı yayında tartışmalı pozisyonları değerlendirdi

MHK Başkanı Lale Orta ve Hugh Dallas canlı yayında tartışmalı pozisyonları değerlendirdi

10 Mayıs 2023 Çarşamba
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta ve MHK Danışmanı Hugh Dallas, yayıncı kuruluşta tartışmalı pozisyonları değerlendirdi. Öte yandan Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın ligde oynadığı maçlardaki damga vuran hakem hatalarını tek tek analiz etti. İşte detaylar...
Tarihi değiştiren hakem hataları.. Eğer VAR olsaydı…

Tarihi değiştiren hakem hataları.. Eğer VAR olsaydı…

24 Aralık 2020 Perşembe
VAR yani Video Yardımcı Hakem uygulamasının hayatımıza girmesiyle beraber hakem hataları da artık bir nebze olsun almış durumda. Eskisi kadar “Yok artık” ya da “Bunu nasıl görmezler” denilen pozisyon ve hataların az olması nedeniyle futbolseverlerin yüreği ferahlasa da bu uygulama geçmişte olsaydı eğer neler olurdu hiç düşündünüz mü? Mesela, Galatasaray belki Real Madrid’i eleyerek UEFA Şampiyonalar Ligi’nde yarı final oynayabilirdi, Fenerbahçe belki Braga’yı mağlup ederek 2015-2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final oynayabilecekti. Gelin şimdi hep beraber VAR geçmişte olsaydı futbol tarihinde ne gibi değişiklikler yaşanırdı birlikte göz atalım…
Deniz Çoban: "Maçların kaderini hatalar değiştirdi!"

Deniz Çoban: "Maçların kaderini hatalar değiştirdi!"

19 Şubat 2020 Çarşamba
Fanatik Gazetesi Youtube kanalında hakem yorumcumuz Deniz Çoban'dan hakemlere eleştiri yağmuru geldi. Youtube kanalında 22. haftanın hakem hatalarını değerlendiren Deniz Çoban genel olarak ise, "Hakemler her hafta bir önceki haftayı yaptıkları hatalarla aratır hale geldiler. Her hafta hakemler bize konuşacağımız yeni hatalar veriyorlar. Bu yaşanan hataların ne zaman son bulacağını bu sezon için düşünüp beklemesinler. Bu başarısızlık son 5-6 yılın birikmişliğinin sorunudur." sözlerini aktardı. Deniz Çoban'ın hakem hatalarını değerlendirdiği videonun tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz!
Futbolda kurallar değişir mi?

Futbolda kurallar değişir mi?

4 Ocak 2020 Cumartesi
Futbolda kurallar değişir mi? VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? Bu ve hakemlikle ilgili buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.
VAR kullanımında Türkiye'de bir farklılık var mı?

VAR kullanımında Türkiye'de bir farklılık var mı?

10 Aralık 2019 Salı
VAR Nedir? Hangi durumlarda VAR’a gidilir? Türkiye’de VAR kullanımında bir farklılık var mı? VAR uygulamasının ülkeler arasındaki farklılıkları nelerdir? Bu ve buna benzer bütün soruları gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban Fanatik TV’ye yanıtladı.