MENÜ

genç yetenek Haberleri

genç yetenek ile ilgili haberler

-
Almanlar'dan Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'na büyük onur

Almanlar'dan Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'na büyük onur

14 Eylül 2021 Salı
Alman basının en saygın dergilerinden Kicker bu akşam başlayacak olan Şampiyonlar Ligi grup etabı öncesinde Devler Ligi’ne damga vurabilecek genç yetenekleri derledi. Almanlar, Borussia Dortmund, Sporting Lizbon ve Ajax’la C Grubu’nda yer alan temsilcisimiz Beşiktaş’ın 20 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu’na da bu listede yer verdi. İşte Kicker’e göre, kulüpler bazında dünyanın en prestijli turnuvasında yıldızını parlatabilecek genç isimler…. (Hazırlayan: Atalay Özçelikli)
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer planlaması bu isimlere bağlı!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer planlaması bu isimlere bağlı!

15 Haziran 2020 Pazartesi
Süper Lig’de transfer dönemi 1 Temmuz’da hayatımıza dahil olacak. Peki ya İstanbul’un 3 büyüğü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray transfer döneminde nasıl transfer yapacak? Kulüplerin ekonomik durumu göz önüne alındığında bu transfer döneminde sözleşmesi biten ve kiralık oyunculara yönelineceğinden artık tüm spor kamuoyu emin oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray asıl transferlerini altyapıdan yapacak. Gelin 3 büyüklerin altyapısında şans bulması en muhtemel oyunculara göz atalım.
Galatasaray ve Trabzonspor, Cenk Özkaçar için yarışıyor!

Galatasaray ve Trabzonspor, Cenk Özkaçar için yarışıyor!

29 Mayıs 2020 Cuma
Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki Cenk Özkaçar yarışı süratle devam ediyor. Altay'ın 19 yaşındaki savunma oyuncusu için başta Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere bir çok takımın ilgilendiği biliniyor. Transferi için yarışılan tek futbolcuysa Cenk Özkaçar değil. Türk futboluna uzun vadede damga vurması muhtemel olan yıldız isimlerin peşinde hem Avrupa Kulüpleri hem de Süper Lig takımları pusuya yatmış durumda. İşte o futbolcuların yer aldığı potansiyel listesi!
FIFA 20'nin en iyi genç futbolcuları

FIFA 20'nin en iyi genç futbolcuları

19 Mart 2020 Perşembe
Corona virüs nedeniyle zamanını evde geçirirken oyun oynayarak keyifli zaman yaratmak mümkün. Dünyada çoğu ligin ertelendiğini de hesaba katarsak FIFA 20 oynamak için en uygun zaman diyebiliriz. İşte takımınıza katabileceğiniz en yetenekli genç isimler...
Yeni Hamit Altıntoplar geliyor!

Yeni Hamit Altıntoplar geliyor!

25 Ocak 2020 Cumartesi
Hakan Çalhanoğlu, Hamit Altıntop, Nuri Şahin gibi isimleri düşündükçe yurtdışında yetişen oyuncularımızın değerlerini fazlasıyla anlıyoruz. Özellikle Almanya, Hollanda ve Avusturya’da doğan o kadar yetenekli gurbetçi oyuncularımız var ki ileride hem Avupa’da oynamaları garanti görülüyor hem de Milli Takımımıza fayda sağlamaları kesine yakın bir durum.
Genç yetenek kendine hayran bıraktı!

Genç yetenek kendine hayran bıraktı!

21 Ocak 2020 Salı
17 yaşında Instagram fenomeni Ryan Bean, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini kendine hayran bırakıyor. Genç yetenek, hem denge kurma özelliği hem nokta atışı hareketleriyle sosyal medya hesabında adeta şov yapıyor. İşte Ryan Bean'ın şaşırtan paylaşımlarından bir tanesi...