MENÜ

galatasara Haberleri

galatasara ile ilgili haberler

-
N'koudou derbi sonrası şov yaptı

N'koudou derbi sonrası şov yaptı

17 Ocak 2021 Pazar
Beşiktaş, Galatasaray derbisinden galip ayrılan taraf oldu. Siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ta konuk ettiği rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Beşiktaş'ın ikinci golünü atan N'koudou, derbi galibiyetinin coşkusunu maçtan sonra da sürdürdü. Taşınabilir hoparlör eşliğinde dans ederek stattan ayrılan yıldız futbolcunun o anları sosyal medyada viral oldu.
"2020" Gelenekleri sonlandırıyor!

"2020" Gelenekleri sonlandırıyor!

25 Şubat 2020 Salı
2020 tüm hızıyla ve yaşattığı ilginç olaylarla devam ederken Şubat ayı ise futbol dünyası adına enteresan olaylara sahne oluyor. Galatasaray’ın 20 yıl sonra Kadıköy’de Fenerbahçe galibiyeti almasıyla birlikte biz de sizlere günümüzde, Avrupa futbolunda biten serileri hatırlatmak istedik. Çünkü bu sezon tıpkı Galatasaray gibi Avrupa’da başka takımlar da yıllar sonra ezeli rakiplerini deplasmanda mağlup etmeyi başararak bir ilke imza attılar.
Bireysel önlem yok! Takım savunması var!

Bireysel önlem yok! Takım savunması var!

5 Mayıs 2019 Pazar
Gazetemiz muhabiri Metin Karabaş bu akşam oynanacak Olan Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Metin Karabaş 'Galatasaray böyle maçlarda takım savunmasıyla daha ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Marcao'nun savunmaya dönmesi sakatlıktan kurtulması çok belirleyici olacak ama ekstra Burak üzerinden değil takım savunmasıyla Beşiktaş ekibine önlem alacak' dedi.