MENÜ

furkan kayış Haberleri

furkan kayış ile ilgili haberler

-
Burcu Esmersoy formunu boks yaparak koruyor

Burcu Esmersoy formunu boks yaparak koruyor

22 Mayıs 2023 Pazartesi
Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, formunu boks yaparak koruyor. Birçok ünlünün ders aldığı 'Ünlülerin boks hocası' olarak da bilinen Furkan Kayış'tan özel boks derslerini almaya ve antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.
Burcu Esmersoy kick boks sayesinde fiziğini koruyor!

Burcu Esmersoy kick boks sayesinde fiziğini koruyor!

22 Nisan 2021 Perşembe
Eski model Burcu Esmersoy güzel fiziğini korumak için kick boks çalışmalarına devam ediyor. Şeyma Subaşı’nın da kişisel antrenörü olan ve kick boks eğitimi veren Furkan Kayış ile beraber çalışmalarına devam eden Burcu Esmersoy’un düzgün fiziğinin yanı sıra boks tekniği dikkat çekti.
Burcu Esmersoy'dan kolbastı şov!

Burcu Esmersoy'dan kolbastı şov!

18 Kasım 2020 Çarşamba
Burcu Esmersoy, form tutmaya devam ediyor. Boks alanında iddiasını sürdüren Burcu Esmersoy, o anları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Milli boksör Furkan Kayış'tan özel ders alan Esmersoy, antrenman sonrası kolbastı oynadı. Ünlü sunucu o anları ''Hocamın gözünde olan'' notuyla paylaştı.
Burcu Esmersoy spora doymuyor!

Burcu Esmersoy spora doymuyor!

21 Ağustos 2020 Cuma
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya paylaşımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Esmersoy, milli boksör Furkan Kayış’tan boks dersi aldığı anları takipçileriyle paylaştı. Fit görüntüsüyle dikkat çeken Esmersoy’un ''Bu iş bizim işimiz'' notuyla paylaştığı gönderi yoğun ilgi gördü