MENÜ

FOX TV Haberleri

FOX TV ile ilgili haberler

-
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş açıklama! 'Eğer seçilirsem..'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş açıklama! 'Eğer seçilirsem..'

23 Haziran 2021 Çarşamba
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FOX TV canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Seçim öncesi yeni sezon hedefleri hakkında konuşan Ali Koç, ''Fazla centilmenlik bazen yarar değil zarar getiriyor.'' ifadesini kullandı. İşte Ali Koç'un açıklamaları...
Zirvede Mucize Doktor var! İşte o liste...

Zirvede Mucize Doktor var! İşte o liste...

6 Mayıs 2020 Çarşamba
Televizyon ekranlarında yılın ilk çeyrek raporu belli oldu. 1 Ocak-31 Mart tarihleri arasında yapılan incelemeye göre gazete ve dergilerde en çok haber olan dizi FOX TV ekranlarında yayımlanan Mucize Doktor oldu.
Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 74. son bölüm izle

Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 74. son bölüm izle

24 Mart 2020 Salı
FOX TV'nin reytingleri alt üst eden dizisi Yasak Elma, 74. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanla takip edilen Yasak Elma dizisinin 74. bölümünde Ender Şahika'nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yaptı. Halit’in Yıldız'ı geri kazanmak için yaptığı hamle ise ortalığı karıştırdı. Peki, Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı ve 74. son bölüm izleme linki yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı izle!

Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı izle!

25 Şubat 2020 Salı
Türkiye'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 23. bölümüyle diziseverleri ekrana kitledi, 24. bölüm fragmanı ise Google'da en çok aranan cümlelerden oldu. İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler. İşte Mucize Doktor 24.bölüm yeni fragmanı!
“Yaparsın Aşkım”ın 197. bölüm tanıtımını

“Yaparsın Aşkım”ın 197. bölüm tanıtımını

13 Şubat 2020 Perşembe
25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.
Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle!

Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle!

11 Şubat 2020 Salı
Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 22. bölüm fragmanı yayınlandı. 21. bölümüyle izleyenleri ekranlara kiltleyen Mucize Doktor, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Acilde işler kontrolden çıkarken, Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam etti. Ali Vefa ise karantina alanında kalabalık karşısında çaresiz kalınca güvenliği geçti ve Demir'in babasının astım krizine çözüm buldu. Beliz, Ferman'ın hastalığına çare bulması için Ali Vefa'dan söz isterken, Mucize Doktor'un 22. bölümü için geri sayıma geçildi. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor izleyicileri 21. bölümü ile ekrana kilitlerken, diziseverler, 'Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 22. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor'dan yeni fragman!

Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor'dan yeni fragman!

7 Şubat 2020 Cuma
Mucize Doktor dizisinin 21. bölümü büyük bir heyecanla takip edildi. Acilde işler kontrolden çıkarken, Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam etti. Ali Vefa ise karantina alanında kalabalık karşısında çaresiz kalınca güvenliği geçti ve Demir'in babasının astım krizine çözüm buldu. Beliz, Ferman'ın hastalığına çare bulması için Ali Vefa'dan söz isterken, Mucize Doktor'un 22. bölümü için geri sayıma geçildi. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor izleyicileri 21. bölümü ile ekrana kilitlerken, diziseverler, 'Mucize Doktor 22. bölüm fragman izle' araması yapıyor. Mucize Doktor 22. yeni bölüm fragmanı hakkındaki bilgiler ve Mucize Doktor ile ilgili detaylar haberimizde.
FOX'un sevilen dizisinden şok veda! Kadın dizisi Final bölüm fragmanı!

FOX'un sevilen dizisinden şok veda! Kadın dizisi Final bölüm fragmanı!

29 Ocak 2020 Çarşamba
Kadın dizisinin merakla beklenen final. bölümünden ilk fragman geldi. FOX Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kadın 81. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Kadın dizisi final bölümüyle 4 Şubat Salı saat 20:00'de FOX Tv'de. Kadın final bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın final bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İzleyiciler merakla bu soruların cevabını bekliyordu ve Kadın 81. bölüm fragmanı yayında. Kadın 81. bölüm fragmanını haberimizin sonunda bulabilirsiniz.
Mucize Doktor 18. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 17. bölümde neler oldu?

Mucize Doktor 18. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 17. bölümde neler oldu?

10 Ocak 2020 Cuma
Türkiye'nin sevilen dizisi ve başrolünde Taner Ölmez'in oynadığı Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor, 17. bölümüyle sevenleriyle buluşurken 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor'un 17. bölümünde Nazlı, Ali Vefa'dan hoşlandığını artık iyice anlamaya başladı. Nazlı, Demir ve Tanju, hastaneye gelen kız çocuğuna çare ararken, Ali Vefa, küçük kızda kist olduğunu fark etti. Yapışık ikizleri ayırmak için ise Tanju ve Ferman'ın zor bir karar vermesi gerekti. Pür dikkat izlenen 17. bölümün ardından Mucize Doktor 18. bölüm fragman izle araması google'da en fazla yapılan aramalardan oldu. İşte Mucize Doktor 18. bölüm fragmanı!
Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 17.bölümde neler olacak?

Mucize Doktor 17. bölüm fragman izle! Mucize Doktor 17.bölümde neler olacak?

7 Ocak 2020 Salı
Türkiye'nin sevilen ve FOX TV'nin reyting rekorlarını kıran dizisi Mucize Doktor'un 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Google'da 'Mucize Doktor 17. bölüm fragmanı' en çok arananlar listesinde yer alırken, yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Nazlı'nın Ali Vefa'ya aşık olduğunu fark etmeye başlaması fakat bu durumu kabullenmekte zorlanması dikkatle takip edildi. Mucize Doktor'un 16. bölümünde Ayça ile Demir hastanedekilere sevgili olduğunu ilan ederken, gözler 17. bölüme çevrildi. Dizinin hayranlarının şimdiden Mucize Doktor 17. yeni bölüm fragmanı araştırması yapmaya başladı. Mucize Doktor'da heyecan yükselirken işte 17. bölüm fragmanı...
Mucize Doktor 15. bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 15. bölüm fragmanı izle

17 Aralık 2019 Salı
Taner Ölmez'in başrolünü oynadığı ve ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un 15. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarına her perşembe akşamı taşınan Mucize Doktor'un 15. bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. Mucize Doktor'un son bölümü ile izleyici ile buluşmasının ardından 'Mucize Doktor 15. fragmanı izle' diziseverler tarafından aranmaya başladı. Bu hafta Mucize Doktor dizisinde heyecan iyice yükselecek!
Acun Ilıcalı'dan bomba iddia: Hırsızlık yaptı, para teklif etti!

Acun Ilıcalı'dan bomba iddia: Hırsızlık yaptı, para teklif etti!

4 Aralık 2019 Çarşamba
Işık Üniversitesi tarafından hazırlanan bilirkişi raporu, Fox TV’nin Sofrada programının formatını, TV8’deki Yemekteyiz’den çaldığını ispatladı. Acun Ilıcalı, gelişmelerle ilgili Sabah'a konuştu: Fox TV avukatları, uzlaşmak için üç kez avukatım Hakan Öncel’le görüştü, en son para teklif ettiler, kabul etmedik.