MENÜ

Fenerbahçe Kasımpaşa Haberleri

Fenerbahçe Kasımpaşa ile ilgili haberler

-
90+6'DA GELEN ZAFER! (ÖZET) Fenerbahçe - Kasımpaşa maç sonucu: 2-1

90+6'DA GELEN ZAFER! (ÖZET) Fenerbahçe - Kasımpaşa maç sonucu: 2-1

24 Şubat 2024 Cumartesi
Şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran, 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk etti. Bu sezon Kadıköy'de yaşadığı sürpriz kayıplarla ligde geri düşen Sarı-Lacivertliler, Paşa engelini de 90+6'da attığı golle geçti ve maç fazlasıyla ezeli rakibi Galatasaray'ın 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.
Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı öncesi Cem Dizdar yorumu!

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı öncesi Cem Dizdar yorumu!

21 Haziran 2020 Pazar
Süper Lig'de verilen corona virüsü arasından Kayserispor galibiyetiyle dönen Fenerbahçe, bu akşam Kasımpaşa'ya konuk olacak. Yazarımız Cem Dizdar karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Dizdar, "Fenerbahçe ve Gakatasaray'ın zorlanacağı karşılaşmalar olacak. Fenerbahçe kararsızlığının ve bozuk organizasyonunun yüzünden puan kaybetmiş olur. Galatasaray'da puan kaybederse sakatlıkları öne sürecektir. " dedi.
'Böyle Gitmez!'

'Böyle Gitmez!'

9 Kasım 2019 Cumartesi
Dün oynanan ve gol düellosuna sahne olan Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında 3-2 kazandığı mücadeleden sonra gazetemiz muhabirleri Yusuf Dursun ve Murat Akbaş maçı değerlendirdi. Yusuf Dursun 'Fenerbahçe'nin kazanacağını söylemiştik ama bu kadar kötü oynayacağını tahmin etmemiştim. Bende hayal kırıklığı yarattı maçı hak ettiler mi? Eh işte ettiler sayılır en azından lider oldular. Kasımpaşa'yı tebrik etmek lazım çok büyük sürpriz oldu herhalde Ersun Yanal'a da sürpriz olmuştur, başkana da olmuştur, taraftarlara da olmuştur. Herhalde Ersun Yanal bazı oyuncuları değiştirecek böyle gitmez' dedi