MENÜ

ergin Haberleri

ergin ile ilgili haberler

-
Ergin Ataman: Şampiyonluk için oynayacağız

Ergin Ataman: Şampiyonluk için oynayacağız

4 Mayıs 2021 Salı
THY Euroleague'de 4. kez Final Four'a kalan Anadolu Efes'te koç Ergin Ataman karşılaşmayı değerlendirdi ve hedeflerinden bahsetti. Final Four'da son 2 senede hak ettikleri şampiyonluğu kazanmak için oynayacaklarını belirten Ataman, Chris Singleton’a ise ayrı bir parantez açtı ve "Singleton’ı tebrik ediyorum. İnanılmazdı, kariyer maçını oynadı. Real Madrid‘i de tebrik ederim. Çok duygusalız. Geçtiğimiz 2 sezon Final Four’da olup EuroLeague şampiyonluğu için savaşmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok büyük duygular içindeyiz. " dedi. Ataman ayrıca sabah saatlerinde Aydın Örs'ten mesaj aldığını ve çok duygulandığını belriterek, " ‘Ergin, siz bunu hak ediyorsunuz. Ben sana inanıyorum. Siz kazanacaksınız.' dedi. Ona; ‘Sevgili hocam, Türk antrenörler olarak bizlerin daha yapacağı çok şey ve kazanacağı çok kupa var’ diye yanıt verdim." şeklinde konuştu.
Ergin Ataman: Playoff'larda Fenerbahçe ve Baskonia ile eşleşmek istemem

Ergin Ataman: Playoff'larda Fenerbahçe ve Baskonia ile eşleşmek istemem

1 Nisan 2021 Perşembe
Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, takımının Baskonia karşısında aldığı galibiyetin ardından basın toplantısında açıklamalar yaptı. İki takımın da çok iyi mücadele ettiğini ve playoff'larda olmayı hak ettiğini belirten Ataman, "Bence Baskonia’dan kaçmak lazım. Çünkü çok farklı bir basketbol oynuyorlar. Hangi sırada olacağız bilmiyorum ama Baskonia’ya karşı oynamak çok zor. Diğer takımlardan herhangi biri sorun değil. Ayrıca Fenerbahçe ile eşleşmek de bizim için iyi olmaz çünkü iki Türk takımı derbisi olur. Benim için Fenerbahçe ve Baskonia, playofflarda oynamak istemediğim iki takım." dedi.
Ergin Ataman: Birileri durdurmazsa tarih yazacağız

Ergin Ataman: Birileri durdurmazsa tarih yazacağız

4 Şubat 2021 Perşembe
Barcelona galibiyetinin ardından konuşan Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman iddialı sözler söyledi. Ataman, "Bu takımın geçen yıl başladığı ve birileri tarafından durdurulan tarihi yazacağını düşünüyorum. Bizi yine birileri durdurmazsa bunu sahada bir kez daha yapacağız." dedi.
Ergin Ataman: En büyük transferimiz takımı korumak oldu

Ergin Ataman: En büyük transferimiz takımı korumak oldu

16 Eylül 2020 Çarşamba
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, bu sezon transfer yapmadıklarını belirterek, "En büyük transferimiz takımı korumak oldu" dedi. Ataman iyi bir hazırlık dönemi geçirmediklerini de ifade etti.