MENÜ

en iyi gol Haberleri

en iyi gol ile ilgili haberler

-
La Liga'ya bu goller damga vurdu!

La Liga'ya bu goller damga vurdu!

22 Şubat 2020 Cumartesi
İspanya Birinci Ligi La Liga'nın 24. Haftasında 23 gol atıldı. Birbirinden güzel gollerin ön plana çıktığı haftada atılan en jeneriklik 5 golü sizler için listeledik. Listenin zirvesinde ise Real Valladolid karşısında Granada'ya 90+6'da galibiyeti getiren golü atan Carlos Fernandez yer aldı. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon başında Granada'ya transfer olmuş, 5 gol 2 asistle oynayarak taraftarların beğenisini toplamıştı.
37 yaşında La Liga'yı sallayan golü attı!

37 yaşında La Liga'yı sallayan golü attı!

12 Şubat 2020 Çarşamba
La Liga'da 23. hafta karşılaşmaları geride kalırken haftaya damga vuran 5 golü de sizlerle paylaşmak istedik. Listenin zirvesinde ise Getafe forması giyen ve bu sezon aldığı sorumlulukla üst düzey bir performans gösteren 37 yaşındaki Jorge Molina yer aldı. Valencia'ya karşı mhteşem bir gol atarak bu sezonki 5. golüne imza atan tecrübeli santrafor, takımının ligdeki konumundan gurur duyduğunu her röportajında dile getiriyor. Getafe bu sezon 23. hafta itibariyle topladığı 42 puanla 3. sırada yer alıyor.
Son dakikada galibiyeti harika gol getirdi!

Son dakikada galibiyeti harika gol getirdi!

7 Şubat 2020 Cuma
İspanya La Liga'da 22. hafta maçları geride kalırken, toplam 22 golün atıldığı haftaya bir son dakika golü damgasını vurdu. Evinde Real Sociedad'ı ağırlayan Leganes'te oyuna 80. dakikada dahil olarak Oscar Rodriguez 90. dakikada free kickten harika bir gole imza atarak takımına son dakika galibiyeti getirdi. İşte La Liga'da bu hafta atılmış en güzel 10 goL!
Bu gol haftaya damgasını vurdu!

Bu gol haftaya damgasını vurdu!

2 Şubat 2020 Pazar
İspanya La Liga'da 21. hafta maçları geride kalırken, toplam 16 golün atıldığı hafta diğer haftalara oranla az gole sahne oldu. 21. haftada atılan en güzel gol ise Athletic Bilbao forması giyen Asier Vilalibre'den geldi.
Haftaya bu goller damga vurdu!

Haftaya bu goller damga vurdu!

25 Ocak 2020 Cumartesi
İspanya La Liga'da 20. hafta maçları geride kalırken ihaftaya damga vuran 5 gol ise açıklandı. Toplam 23 golün atıldığı haftanın sonunda en iyi gol ise Mallorca'dan Ante Budimir seçildi.
La Liga'da haftanın en iyi 5 golü!

La Liga'da haftanın en iyi 5 golü!

11 Ocak 2020 Cumartesi
İspanya La Liga'da 19. hafta maçları geride kalırken ilk yarı da sona ermiş oldu. Toplam 25 golün atıldığı haftanın sonunda en iyi 5 golü D-Smart sizler için listeledi!