MENÜ

challange Haberleri

challange ile ilgili haberler

-
Sosyal Medyada Yeni Akım Başlıyor!

Sosyal Medyada Yeni Akım Başlıyor!

4 Nisan 2020 Cumartesi
Tüm dünyayı ekasıp kavuran corona virüs salgını yüzünden herkesin eli kolu bağlanmış durumda. Eve kapanmak zorunda kalan sporcular da #StayAtHomeChallenge akımı başlatmışlardı. Çeşitli aktiviteler yaparak yeni akımlar yaratan sporcular ve kulüplerin arasından en yenisi ise "Kapıda Birisi Var" akımı oldu. Arsenal kulübünün başlattığı #OpenDoorChallenge sosyal medyada büyük ilgi görürken, başka kulüplerin de bu akımı devam ettireceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Challenge ne demek? Challenge (Meydan okuma) ne anlama geliyor?

Challenge ne demek? Challenge (Meydan okuma) ne anlama geliyor?

1 Nisan 2020 Çarşamba
Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle gündelik hayatımız adeta felç olmuş durumda. Eve kapanmak zorunda kalan sporcular da #StayAtHomeChallenge akımı başlattılar. Bu akım kısa süre içerisinde milyonlara ulaştı. Sosyal medyada bu akım hızla yayılırken, meydan okumalar da peşinde geldi. Peki, Challenge ne demek? Meydan okuma ne anlama geliyor? Bu sorulara sizler için yanıt aradık.
O Meydan Okumanın Sonu Geldi!

O Meydan Okumanın Sonu Geldi!

30 Mart 2020 Pazartesi
Yeni tip corona virüs salgını yüzünden tüm futbol dünyasının eve kapanmasıyla ortaya çıkan, tuvalet kağıdı sektirme challangeın galiba sonuna gelindi. Bu meydan okumaya katılmak isteyen bir sosyal medya kullanıcısı için işler adeta sarpa sardı. İşte o komik ve talihsiz anlar!
O Akıma Kuzeyin Kralı da katıldı!

O Akıma Kuzeyin Kralı da katıldı!

20 Mart 2020 Cuma
Trabzonspor'un Norveçli gol kralı Alexander Sörloth da tuvalet kağıdı sektirme akımına katıldı. Evde kalmak adına futbolcuların başlattığı bu akım, her gün futbolcular tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Norveçli golcü Sörloth da tuvalet kağıdıyla hünerlerini sergiledi!
Fanatik Gazetesi artık YouTube'da!

Fanatik Gazetesi artık YouTube'da!

11 Şubat 2020 Salı
Türkiye'nin Fanatik'i, Fanatik Gazetesi yepyeni içerikleriyle haftanın her günü 1 videoyla artık YouTube'da. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik YouTube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.