MENÜ

Caddebostan Haberleri

Caddebostan ile ilgili haberler

Caddebostan Haberleri

Caddebostan ile ilgili haberler

Son dakika Caddebostan haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Caddebostan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Caddebostan haber sayfamızda...
Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 100 yelkenli İstanbul Boğazı'nda

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 100 yelkenli İstanbul Boğazı'nda

28 Ekim 2023 Cumartesi
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkıları ve İstanbul Valiliği işbirliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen ve Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları'nın Boğaz etabı renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 100 yelkenli İstanbul Boğazı sularında kıyasıya yarıştı.
Bosphorus Cup yeni şampiyonunu bekliyor

Bosphorus Cup yeni şampiyonunu bekliyor

13 Eylül 2023 Çarşamba
'Celebrate Istanbul' temasıyla 21-24 Eylül tarihlerinde 22'nci kez İstanbul'da düzenlenecek Bosphorus Cup'ta kupa teslim töreni gerçekleştirildi. Çırağan Palace Kempinski'nin basın toplantısında son şampiyon Coca Cola İçecek - DAS - A35 takımı kupayı organizasyona teslim etti. 10 farklı ülkeden yerli yabancı toplam bin 200 yelkencinin mücadele edeceği Bosphorus Cup'ın kurucusu Orhan Gorbon, ''Bosphorus Cup'ın 'Türkiye'nin markası' olduğunu söylüyorsunuz. Bosphorus Cup ekosisteminin 21 yılda İstanbul'a kattığı değer yaklaşık 75 milyon dolar. Bugün kupayı geri aldık ve bu sene de çok zorlu bir yarış olacak. Pazar akşamı kupayı yeni şampiyona vereceğiz'' dedi.
Aziz Yıldırım: Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyeti ortadan kaldırmaktı amaç

Aziz Yıldırım: Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyeti ortadan kaldırmaktı amaç

3 Temmuz 2023 Pazartesi
Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Sözde Şike Davası’nın 12’nci yılında “3 Temmuz’un Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı paneli düzenledi. Aziz Yıldırım panele kızı Yaz ile birlikte katılırken eski teknik direktör Aykut Kocaman da panelde yer aldı.
Şenol Güneş: Sanat ve spor nefes aldırıyor

Şenol Güneş: Sanat ve spor nefes aldırıyor

17 Mayıs 2023 Çarşamba
Şenol Güneş, futbolcularla ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz’un sergisini gezdi ve şu sözleri sarf etti: “Hayatta çalışmak çok önemli ama nefes alınacak yerler sanat ve spordur. Oyuncularımızın genel kültürünün yüksek olması futbolumuzu da zenginleştiriyor. Yetenekler önemli ama güçlü karakterleri ve genel kültürleri ile daha iyi olacaklarını düşünüyorum."
21. Bosphorus Cup start alıyor

21. Bosphorus Cup start alıyor

22 Eylül 2022 Perşembe
Türkiye'nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da start alıyor. Yarın 'İstanbul Yelken Açıyor' sloganıyla Adalar-Kalamış hattında gerçekleşecek ilk yarışın ardından, Boğaz Yarışı etabı ise 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek.
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da

Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da

2 Eylül 2022 Cuma
Türkiye'nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da düzenlenecek. 'İstanbul Yelken Açıyor' sloganıyla 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 21. Bosphorus Cup, bu yıl da İstanbul'un tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacak. 10 farklı ülkeden yelkencilerin katılacağı ve yerli yabancı toplam 900 sporcunun yarışacağı organizasyonun Boğaz Yarışı etabı, 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak.
Red Bull Uçuş Günü'ne fantastik uçuş araçları damga vurdu

Red Bull Uçuş Günü'ne fantastik uçuş araçları damga vurdu

16 Ağustos 2022 Salı
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan Red Bull Uçuş Günü, Caddebostan Sahili'nde İstanbul'u uçuş moduna aldı. Eğlenceli anlara sahne olan dev etkinliği 200 bini aşkın kişi yerinde takip etti. Etkinlikte birbirinden fantastik uçuş araçları birinci olmak için uçuşa geçti. Jürilerin oylarının ardından Redkids on the sky takımı Red Bull Uçuş Günü kazananı oldu. İşte eğlenceyi zirveye çıkaran uçuş araçlarından bazıları…
Red Bull Uçuş Günü'nden nefes kesen görüntüler

Red Bull Uçuş Günü'nden nefes kesen görüntüler

14 Ağustos 2022 Pazar
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan Red Bull Uçuş Günü, İstanbul'da gerçekleştirildi. Caddebostan Sahili'nde 200 bini aşkın kişinin takip ettiği Red Bull Uçuş Günü'nde 30 takım yarıştı. Birbirinden fantastik uçuş araçlarıyla uçma hayalini gerçekleştiren takımlar, ilginç kostüm ve gösterileriyle jüriyi etkilemeye çalıştı. Öte yandan etkinlikte, dünyanın en önemli akrobasi pilotlarından Red Bull sporcusu Dario Costa da izleyicilere unutulmaz bir gösteri sundu.
Red Bull Uçuş Günü yoğun katılımla İstanbul'da yapıldı

Red Bull Uçuş Günü yoğun katılımla İstanbul'da yapıldı

14 Ağustos 2022 Pazar
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan Red Bull Uçuş Günü, İstanbul'da gerçekleştirildi.
Red Bull Uçuş Günü pazar günü İstanbul'u uçuş moduna alacak

Red Bull Uçuş Günü pazar günü İstanbul'u uçuş moduna alacak

12 Ağustos 2022 Cuma
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü, İstanbul’u uçuş moduna almaya hazırlanıyor. Uçuş araçlarını hazırlayan 30 takım, birbirinden ilginç ve fantastik uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirecek. Üç yıl aradan sonra, İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan Uçuş Günü, 14 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek.
Caddebostan'da Red Bull uçuş günü

Caddebostan'da Red Bull uçuş günü

2 Ağustos 2022 Salı
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne geri sayım başladı. Uçuş araçlarını hazırlamaya başlayan 38 takım, birbirinden ilginç ve fantastik uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini, 14 Ağustos Pazar günü, Caddebostan sahilinde gerçekleştirecek.
'Uçuş Günü' deneyimi

'Uçuş Günü' deneyimi

1 Ağustos 2022 Pazartesi
Akasya, 5. Red Bull Uçuş Günü öncesinde, 1-7 Ağustos tarihleri arasında uçuş meraklılarına eğlenceli bir deneyim yaşatacak.
Red Bull Uçuş Günü'ne 15 gün kaldı

Red Bull Uçuş Günü'ne 15 gün kaldı

29 Temmuz 2022 Cuma
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne 15 gün kaldı. Uçuş araçlarını hazırlamaya başlayan 38 takım, birbirinden ilginç ve fantastik uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirecek. Üç yıl aradan sonra, İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan Red Bull Uçuş Günü, 14 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek. Red Bull Uçuş Günü’yle ilgili tüm bilgilere redbullucusgunu.com adresinden ulaşılabilir.
Dario Costa'dan Red Bull Uçuş Günü'nde gösteri uçuşu

Dario Costa'dan Red Bull Uçuş Günü'nde gösteri uçuşu

22 Temmuz 2022 Cuma
Cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne dünyanın en önemli akrobasi pilotlarından biri olarak kabul edilen RedBull sporcusu Dario Costa konuk olacak. Organizasyonda gösteri uçuşu yapacak olan Dario Costa, seyircilere keyifli anlar yaşatacak.
Red Bull Uçuş Günü, ABD'yi uçuş moduna aldı

Red Bull Uçuş Günü, ABD'yi uçuş moduna aldı

20 Temmuz 2022 Çarşamba
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan Red Bull Uçuş Günü, ABD’nin Wisconsin eyaletinde ilk defa düzenlendi. Fantastik uçuş araçları hazırlayan 36 takım, birbirinden tarz kostümleriyle 50 bin seyircinin önünde uçtu. Yarışmanın birincisi Fight For Your Right to Party, ikincisi Farmers Incorporated, üçüncüsü ise Bear Naked Chonkers takımları oldu. Bu eğlenceyi İstanbul’da da takip etmek isteyenler için 5. Red Bull Uçuş Günü, 14 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek.
Red Bull sporcuları, Red Bull Uçuş Günü'ne konuk olacak

Red Bull sporcuları, Red Bull Uçuş Günü'ne konuk olacak

27 Haziran 2022 Pazartesi
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Ali Türkkan, Ayşe Begüm Onbaşı, Hazal Nehir, Bora Altıntaş, Kübra Dağlı, Berke Dikişçioğlu, İsmail 'Isopowerr' Can Yerinde, Can Öncü ve Deniz Öncü konuk olacak. 2019 yılında Bostancı Sahili’nde 200 bin kişiyi ağırlayan etkinlikte bu sene de ilginç ve fantastik uçuş araçlarını hazırlayan takımlar, birbirinden tarz kostümleriyle Red Bull sporcuları ve yüzbinlerce seyircinin önünde uçma hayalini gerçekleştirecek. Üç yıl aradan sonra, İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan Red Bull Uçuş Günü, 14 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek.
Türkiye'nin yaratıcılık ve eğlence gerektiren yaz aktiviteleri

Türkiye'nin yaratıcılık ve eğlence gerektiren yaz aktiviteleri

1 Haziran 2022 Çarşamba
Yaratıcılık ve eğlence spor için olmazsa olmaz. Bu yaz da Türkiye’de yapılacak birçok önemli aktiviteyle eğlence ve heyecan doruk noktasına çıkacak. Red Bull Yağlı Direk, Red Bull Formulaz gibi etkinliklerin yanı sıra Red Bull Uçuş Günü, İstanbul’u uçuş moduna alacak. Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne katılacak 40 takım, birbirinden ilginç ve fantastik uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirecek. Üç yıl aradan sonra, İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan Red Bull Uçuş Günü, 14 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek.
Red Bull Uçuş Günü'nde fantastik uçuş araçları uçabildiği kadar uçacak

Red Bull Uçuş Günü'nde fantastik uçuş araçları uçabildiği kadar uçacak

20 Mayıs 2022 Cuma
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne katılacak 40 takım, birbirinden ilginç ve fantastik uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirecek. Bekar Evi Airways, Fly By Tayyare, Ballı Çörekler, Uçan Doktorlar, Gezgin Kafalar gibi eğlenceli isimlere sahip olan takımların yer alacağı 5. Red Bull Uçuş Günü’nde katılımcılar, Batman, Taş Devri, Galata Kulesi, kedi gibi fantastik kostüm ve konseptlerle rampada şovlarını sergileyecek. Üç yıl aradan sonra, İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan Red Bull Uçuş Günü, 14 Ağustos Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek.
Red Bull Uçuş Günü'nde uçacak 40 takım belli oldu

Red Bull Uçuş Günü'nde uçacak 40 takım belli oldu

28 Nisan 2022 Perşembe
Üç yıl aradan sonra İstanbul'a geri dönecek olan Red Bull Uçuş Günü'nde uçacak 40 takım belirlendi. İstanbul'u 5'inci kez uçuş moduna alacak olan Red Bull Uçuş Günü kayıtlarına yaklaşık 3 bin takım başvurdu.
5. Red Bull Uçuş Günü kayıtları rekor başvuruyla kapandı

5. Red Bull Uçuş Günü kayıtları rekor başvuruyla kapandı

15 Nisan 2022 Cuma
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’nün kayıtları rekor katılımla sona erdi. 17 Ocak’ta başlayan 5. Red Bull Uçuş Günü kayıtlarına 2,715 takım başvurdu. Uçma hayali kuran ve başvuru adımlarını tamamlayanlar 5. Red Bull Uçuş Günü’nde, insan gücüyle çalışan bir uçuş aracı tasarlayarak unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Üç yıl aradan sonra, İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan Red Bull Uçuş Günü, Caddebostan sahilde gerçekleşecek.
Red Bull Uçuş Günü için uçuş aracı tasarlama atölyesi kuruluyor

Red Bull Uçuş Günü için uçuş aracı tasarlama atölyesi kuruluyor

5 Nisan 2022 Salı
Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak Red Bull Uçuş Günü öncesinde uçuş aracı yapacaklar için atölye düzenlenecek. Onaranlar Kulübü’yle yapılan iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek workshop, 10 Nisan Pazar günü Impact Hub İstanbul’da hayata geçirilecek. Uçuş aracı yapmanın inceliklerini öğrenmek isteyenler www.redbull.com/ucusgunuatolye adresi üzerinden katılım için kayıt yapabilecek.
Hezarfen'in torunları Red Bull Uçuş Günü'nde kanatlanacak

Hezarfen'in torunları Red Bull Uçuş Günü'nde kanatlanacak

28 Mart 2022 Pazartesi
Türkiye’de uçmak dendiğinde akla gelen ilk isim kuşkusuz ki Hezarfen Ahmet Çelebi. Galata’dan Üsküdar’a yaptığı yolculuk, uçuş meraklılarına ilham oldu. İşte aynı hevese sahip olan ve Hezarfen Ahmet Çelebi’yi örnek alan yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak Red Bull Uçuş Günü yaklaşıyor. Havacılık tarihinin en eğlenceli etkinliği 5 Haziran Pazar günü Caddebostan Plajı’nda herkesin ücretsiz olarak katılımına açık gerçekleştirilecek. 2019 yılında 200 bini aşkın kişiyi Caddebostan Sahili’nde toplayan organizasyonla ilgili tüm detaylara redbullucusgunu.com adresinden ulaşılabilir.
Caddebostan'da denize uçmaya hazır mısınız?

Caddebostan'da denize uçmaya hazır mısınız?

15 Mart 2022 Salı
Yaratıcı ve cesur uçuş tutkunlarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak Red Bull Uçuş Günü, üç yıl aradan sonra İstanbul’u uçuş moduna almaya hazırlanıyor. 5 Haziran Pazar günü yine Caddebostan’da gerçekleştirilecek organizasyonda yer alabilmek için son tarih; 15 Nisan. Bu tarihe kadar redbullucusgunu.com adresinden başvuru yapıp, uçuş araçlarının çizimlerini yükleyenler, büyük şölende yer alabilecek. 2019 yılında 200 bini aşkın kişiyi Caddebostan Sahili’nde toplayan organizasyon, bir kez daha uçuş meraklılarına eşsiz bir deneyim yaşatacak. Büyük ödül olan Avusturya-Salzburg’da Flying Bulls ile uçuş deneyimini kazanmak için başvurular ve taslak çizimler redbullucusgunu.com adresine yüklenebiliyor.
Red Bull Uçuş Günü'nde kayıtlar uzadı

Red Bull Uçuş Günü'nde kayıtlar uzadı

10 Mart 2022 Perşembe
Yaratıcı ve cesur uçuş tutkunlarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak Red Bull Uçuş Günü’nde başvurular, 15 Nisan 2022 tarihine kadar uzatıldı. Üç yıl aradan sonra, bu yıl İstanbul’u beşinci kez uçuş moduna alacak olan etkinlikte ülke genelindeki tüm uçuş meraklıları bir araya gelecek. Uçuş heyecanını amatör olarak yaşamak isteyenlerin, pilotluk hayaline bir adım daha yaklaşabilmesi için uçuş aracı taslak çizimlerini redbullucusgunu.com adresine yüklemeleri gerekiyor. Red Bull Uçuş Günü 5 Haziran 2022 tarihinde Caddebostan sahilde gerçekleşecek.
Red Bull Uçuş Günü'ne kayıtlar devam ediyor

Red Bull Uçuş Günü'ne kayıtlar devam ediyor

17 Şubat 2022 Perşembe
Yaratıcı ve cesur uçuş tutkunlarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak Red Bull Uçuş Günü için hazırlıklar sürüyor. Üç yıl aradan sonra İstanbul’u uçuş moduna alacak olan 5. Red Bull Uçuş Günü’ne başvurular 13 Mart tarihine kadar devam ediyor. 5 Haziran Pazar günü Caddebostan’da gerçekleştirilecek 5. Red Bull Uçuş Günü ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu redbullucusgunu.com adresinde.