MENÜ

büyük Haberleri

büyük ile ilgili haberler

-
Adem Büyük: O tartışmadan sonra hakeme bir şey oldu

Adem Büyük: O tartışmadan sonra hakeme bir şey oldu

2 Mart 2021 Salı
Yeni Malatyaspor'un başarılı futbolcusu Adem Büyük, Beşiktaş maçı sonrası hakem Halis Özkahya'ya büyük tepki gösterdi. Özkahya'nın, Sergen Yalçın ile olan tartışmasının ardından kendilerine karşı davranışlarını değiştirdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "O tartışmadan sonra hakeme bir şey oldu. Hakemin, Beşiktaşlı futbolculara karşı konuşmalarına ve bize karşı konuşmalarına bakılsın. Kimse kimseyi azarlayamaz burada! FIFA kokartlı bir hakem. Biz hakeme aynı tavrı gösterince kart görüyoruz." dedi.
Adem Büyük topun ağzında

Adem Büyük topun ağzında

30 Ağustos 2020 Pazar
Teknik direktör Fatih Terim, Kenan transferinde ısrarcı. Hücum opsiyonlarını güçlendirmek isteyen tecrübeli hoca, milli oyuncunun takıma katılmasını çok istiyor.
Adem Büyük özür diledi

Adem Büyük özür diledi

10 Temmuz 2020 Cuma
Takımı 1-0 gerideyken boş kaleye topu gönderemeyip bir sonraki pozisyonda skorun 2-0’a gelmesine yol açan Adem Büyük’ün, hocası Fatih Terim’den özür dilediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, kaçan bu gol için oyuncusunu basın toplantısında eleştirmişti.
Artık özel prim yok

Artık özel prim yok

28 Ekim 2019 Pazartesi
Hem Real Madrid hem de Beşiktaş maçlarından önce paket halinde özel galibiyet primi belirlenen Galatasaray’da, bu sistemden vazgeçiliyor.