MENÜ

Andy Ruiz Jr. Haberleri

Andy Ruiz Jr. ile ilgili haberler

-
Anthony Joshua Andy Ruiz S Sport Plus şifresiz

Anthony Joshua Andy Ruiz S Sport Plus şifresiz

7 Aralık 2019 Cumartesi
Anthony Joshua ile Andy Ruiz Jr. maçı başladı. Haziran ayında Meksika asıllı Amerikalı Ruiz Jr. Britanyalı Anthony Joshua’ya kariyerindeki ilk mağlubiyeti tattırmış ve şampiyon boksörün 4 büyük kemerinin yeni sahibi olmuştu. Anthony Joshua’yı nakavt ederek WBA, WBO ve IBF kemerlerini ele geçiren Andy Ruiz bu kez unvanını korumak için mücadeleye çıkacak. TSİ 19:00’da başlayan Anthony Joshua ile Andy Ruiz Jr. maçı S Sport Plus'dan yayınlanıyor. Anthony Joshua Andy Ruiz maçını canlı izlemek isteyen boksseverler, google üzerinden ''Anthony Joshua Andy Ruiz S Sport Plus şifresiz'' araması yapıyor.
Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı özet izle

Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı özet izle

8 Aralık 2019 Pazar
Anthony Joshua ile Andy Ruiz Jr. rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Geçtiğimiz haziran ayında karşı karşıya gelen ikilinin ilk müsabakasında Andy Ruiz galip gelen taraf olmuştu. Anthony Joshua’yı nakavt ederek WBA, WBO ve IBF kemerlerini ele geçiren Andy Ruiz bu kez unvanını korumak için mücadeleye çıktı. Joshua ise kaybettiği kemerleri geri alabilmek için ringde gücünü gösterdi. Anthony Joshua, Andy Ruiz'i 12 raund sonunda puanla [118-110, 118-110, 119-109] mağlup etti ve Dünya ağır sıklet şampiyonu oldu. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanan dev maçın ardından boksseverler, 'Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı özet izle' araması yapıyor.
Anthony Joshua - Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Anthony Joshua - Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta?

7 Aralık 2019 Cumartesi
Anthony Joshua - Andy Ruiz maçı öncesi heyecan dorukta. Dünya Ağır Siklet Boks Unvan karşılaşması tüm dünya tarafından merakla bekleniyor. Boks dünyasının iki önemli ismi Anthony Joshua ve Andy Ruiz dünya ağır siklet unvan maçı için Cumartesi günü karşı karşıya geliyor. Peki, Andy Ruiz Jr - Anthony Joshua maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın yayın bilgileri haberimizde...