MENÜ

andre drummond Haberleri

andre drummond ile ilgili haberler

-
Los Angeles Lakers, kadrosunu Andre Drummond ile güçlendirdi

Los Angeles Lakers, kadrosunu Andre Drummond ile güçlendirdi

29 Mart 2021 Pazartesi
Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) son şampiyonu Los Angeles Lakers, all-star pivot Andre Drummond’ı kadrosuna kattı.
NBA'e damga vuran hareketler nefes kesti!

NBA'e damga vuran hareketler nefes kesti!

28 Ocak 2021 Perşembe
Dünyanın en önemli basketbol organizasyonu olan NBA'de geceye damga vuran hareketler belli oldu. Birbirinden güzel hareketlerin yer aldığı gecede en güzel hareket Bucks'ın oyun kurucusu Donte Divincenzo'dan geldi. Divincenzo'nun smacı gecenin olayı olurken, Cedi Osman'ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers'in çıkışını sürdürdüğü gecede, Ande Drummond'da yaptığı iki smaçla listede kendine yer buldu.
NBA yıldızı Andre Drummond'dan bin dolarlık bahşiş

NBA yıldızı Andre Drummond'dan bin dolarlık bahşiş

27 Mayıs 2020 Çarşamba
NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Andre Drummond, pazar günü gittiği bir restoranda 164 dolarlık hesaba 1000 dolar bahşiş bıraktı. Drummond’a servis yapan garson “Bıraktığı bahşişi gördüğümde mutluluktan ağladım. İnsanların böylesine belirsiz zamanlarda gösterdikleri bu tarz nezaketler gerçekten harika.” ifadelerini kullanarak sevincini gösterdi.
Bu NBA yıldızları bedava!

Bu NBA yıldızları bedava!

2 Nisan 2020 Perşembe
Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu NBA’in en güzel yanı belki de yıllardır aynı sisteme bağlı olmaları. Belli başlı oyuncuların transfer olmaları için bildiğiniz üzere ya takas olmaları ya da sözleşmelerinin bitmesi gerekiyor. Her sezon yaz döneminde basketbol severlerin kafasında olasılıklar yaratan serbest oyuncu dönemi bu yaz için heyecan verici geçecek çünkü 2020 yılında bir çok önemli oyuncunun kontratı sona eriyor! Biz de sizlere o isimleri listeledik…