MENÜ

Akif Üstündağ Haberleri

Akif Üstündağ ile ilgili haberler

-
Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Eda Erdem'in heykeli açıldı

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Eda Erdem'in heykeli açıldı

8 Mart 2024 Cuma
Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden ve efsane kaptanlarından tecrübeli oyuncu Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törene Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ ve Melissa Vargas da katıldı.
Erdoğan Demirören Büyük Ödülü Akif Üstündağ'a verildi

Erdoğan Demirören Büyük Ödülü Akif Üstündağ'a verildi

5 Kasım 2020 Perşembe
Erdoğan Demirören Büyük Ödülü'nü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ'a takdim eden Yıldırım Demirören, "Sporun her alanında sponsor desteği sağlamak bize babamızdan kalan en önemli mirastır" dedi.
Genç sultanlar köşke çıktı

Genç sultanlar köşke çıktı

6 Eylül 2020 Pazar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümündeki Avrupa şampiyonluğu başarısı sonrası davet ettiği Genç Sultanlar’ı Vahdettin Köşkü’nde kabul etti
Son dakika |  Bakan Kasaoğlu'ndan başkanlara ağır tepki

Son dakika | Bakan Kasaoğlu'ndan başkanlara ağır tepki

19 Mart 2020 Perşembe
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile federasyon başkanlarının bir araya geldiği toplantı devam ederken önemli bir gelişme yaşandı. Futbol, basketbol ve voleybol federasyon başkanlarının olası bir erteleme kararında nasıl bir hazırlık yapacaklarını soran Kasapoğlu somut bir yanıt alamadı. 3 federasyon başkanına 6 soru yönelten ancak hiçbir federasyonun B planı olmadığını öğrenen bakan Kasapoğlu; Nihat Özdemir, Hidayet Türkoğlu ve Akif Üstündağ'a sert tepki gösterdi.