MENÜ

Akif Manaf Haberleri

Akif Manaf ile ilgili haberler

-
Bel simidinden 20 günde kurtulun! Orijinal Yoga Sistemi

Bel simidinden 20 günde kurtulun! Orijinal Yoga Sistemi

4 Kasım 2020 Çarşamba
Dört kez Dünya Yoga Şampiyonu ve Yoga Olimpiyat Şampiyonu Nava Nur Tüzüner tarafından hazırlanan “İncecik Bir Bel / 20 Dakika 20 Günde Bel Simidinden Kurtulun” videosu ile bel simidinden kurtulmak ve incecik bir bele kavuşmak mümkün. Orijinal Yoga Sistemi’ne ait tekniklerden oluşan bu pratik video sayesinde, düzenli uygulama ile dileyen herkes sadece 20 günde, bel bölgesindeki bel simitlerine elveda diyebilecek.
Orjinal Yoga sistemi ile mükemmel esneklik!

Orjinal Yoga sistemi ile mükemmel esneklik!

21 Eylül 2020 Pazartesi
Uluslararası Yoga Federasyonu’na (UYF) bağlı uzman antrenörler Covid-19 döneminde beden sağlığını güçlendiren, oluşan stres ve gerilimin giderilmesini sağlayan esneklik, güç ve denge ile harmanlanmış Orijinal Yoga Sistemi’ne ait duruşlarla bizimle... Orijinal Yoga Sistemi’ne ait bu tekniklerin danışmanlığını ise Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf yapıyor. Manaf, duruşların vücut esnekliğine ilişkin yararları hakkında ise “Orijinal Yoga Sistemi’ndeki duruşların düzenli bir şekilde uygulanması ile başta omurga olmak üzere tüm iskelet ve kas sistemi esnemekte, bağışıklık güçlenmekte ve vücudun genel direnci artmaktadır” diyor.
Yoga olimpiyatlara bir adım daha yaklaştı

Yoga olimpiyatlara bir adım daha yaklaştı

7 Haziran 2020 Pazar
Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf, üst üste 5. kez Dünya Yoga Şampiyonu olan Merve Tanrıverdi ile Ülke TV’de yayınlanan “Emel Aktan ile Önce Sağlık” programına konuk oldu. UYF Başkanı Akif Manaf, yoganın bir spor dalı olarak olimpiyatlara dahil edilmesi sürecine ilişkin çok önemli bilgiler verdi.