MENÜ

afilli aşk Haberleri

afilli aşk ile ilgili haberler

-
Fatih Terim hakkında flaş yorum!

Fatih Terim hakkında flaş yorum!

11 Mart 2020 Çarşamba
Afilli Aşk dizisiyle en son karşımıza çıkan oyuncu Serkay Tütüncü, Fanatik Gazetesi Youtube kanalı için Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu SosyoFanatik programına konuk oldu. Ünlü oyuncu birbirinden samimi açıklamalarla kendi hayatına dair bilinmeyenleri anlatırken, futbol konusundaki bilgisini konuşturdu! Galatasaraylı olan ünlü oyuncu, Fatih Terim ile ilgili övgüyle konuşurken en sevdiği ve sevmediği oyuncuları da açıkladı. Hepsi ve daha fazlasını YouTube kanalımızdan seyredebilirsiniz.
Afilli Aşk 21. bölüm fragmanı! Afilli Aşk son bölümde neler oldu?

Afilli Aşk 21. bölüm fragmanı! Afilli Aşk son bölümde neler oldu?

30 Ekim 2019 Çarşamba
Afilli Aşk dizisinde heyecan devam ediyor. Kanal D'nin yaz ayında ekranlarda boy göstermeye başlayan dizisi Afilli Aşk, reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Projede birbirinden önemli isimler yer alırken yayınlanan son bölüm yine büyük ilgi gördü. Kanal D ekranlarına her Çarşamba akşamı taşınan Afili Aşk 21. bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. Peki, Afilli Aşk dizisinin konusu ne? Afilli Aşk dizisinde hangi oyuncular boy gösteriyor? Detaylar haberimizde.
Afilli Aşk 18. bölüm fragmanı! Afilli Aşk yeni bölüm fragman

Afilli Aşk 18. bölüm fragmanı! Afilli Aşk yeni bölüm fragman

10 Ekim 2019 Perşembe
Afilli Aşk dizisinde neler oluyor? Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi ve merak edilen ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Afili Aşk 16 Ekim Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla reytingleri alt üst eden dizinin yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Peki Afili Aşk 18. bölümde neler olacak? İşte Afili Aşk yeni bölüm fragmanı…
Afilli Aşk 17. bölüm fragmanı! Afilli Aşk son bölümde neler oldu?

Afilli Aşk 17. bölüm fragmanı! Afilli Aşk son bölümde neler oldu?

3 Ekim 2019 Perşembe
Kanal D'nin yaz ayında ekranlarda boy göstermeye başlayan dizisi Afilli Aşk, reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Projede birbirinden önemli isimler yer alırken yayınlanan son bölüm yine büyük ilgi gördü. Kanal D ekranlarına her Çarşamba akşamı taşınan Afili Aşk 17. bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. Peki, Afilli Aşk dizisinin konusu ne? Afilli Aşk dizisinde hangi oyuncular boy gösteriyor? Detaylar haberimizde.