MENÜ

360 derece kamera Haberleri

360 derece kamera ile ilgili haberler

-
Tepe Kamerası İlgi Çekiyor!

Tepe Kamerası İlgi Çekiyor!

7 Mart 2020 Cumartesi
İspanya 1. Ligi La Liga'da heyecan her hafta artarak devam ediyor. 26. hafta karşılaşmaları geride kalırken La Liga'da farklı çekim teknolojileri de maçlara damga vurmaya devam ediyor. 360 derece açıyla çeken kameralar Avrupa Liglerinde kullanılmaya başladığından beri ortaya çok güzel görüntüler çıkmaya başladı. La Liga'nın paylaştığı bu görüntüler de sizde maçın içindeymiş hissiyatı uyandıracak!
Yeni teknoloji La Liga'ya damgasını vuruyor!

Yeni teknoloji La Liga'ya damgasını vuruyor!

15 Şubat 2020 Cumartesi
La Liga'da 23. hafta sona erdi. Real Madrid liderliğini korurken, Barcelona ve Getafe zirve takibini sürdürmeye devam ediyor. 360 derece açıyla çeken kameralar Avrupa Liglerinde kullanılmaya başladığından beri ortaya çok güzel görüntüler çıkmaya başladı. La Liga'nın paylaştığı bu görüntüler de sizde maçın içindeymiş hissiyatı uyandıracak!
Çekim açıları La Liga'ya damga vurdu!

Çekim açıları La Liga'ya damga vurdu!

9 Şubat 2020 Pazar
La Liga'da 22. hafta sona ererken liderlik koltuğunu sahibi değişmeyerek Real Madrid kimseye bırakmadı. 360 derece açıyla çeken kameralar Avrupa Liglerinde kullanılmaya başladığından beri ortaya çok güzel görüntüler çıkmaya başladı. La Liga'nın paylaştığı bu görüntüler de sizde maçın içindeymiş hissiyatı uyandıracak!
La Liga'da kamera teknolojisi fark yaratıyor!

La Liga'da kamera teknolojisi fark yaratıyor!

2 Şubat 2020 Pazar
La Liga'da 21. hafta sona ererken liderlik koltuğunun yeni sahibi Barcelona'yı geçen Real Madrid oldu. 360 derece açıyla çeken kameralar Avrupa Liglerinde kullanılmaya başladığından beri ortaya çok güzel görüntüler çıkmaya başladı. La Liga'nın paylaştığı bu görüntüler de sizde maçın içindeymiş hissiyatı uyandıracak!
Sanki maçın içindeymiş gibi!

Sanki maçın içindeymiş gibi!

13 Ocak 2020 Pazartesi
La Liga'da 19. haftanın sona ermesiyle lige kısa bir ara verildi. 360 derece kameraların Avrupa liglerinde kullanılmaya başlamasıyla ortaya muazzam görüntüler çıkmaya başladı. Bu iki golü izlediğinizde sanki maçın içindeymişsiniz hissi yaşayacaksınız!