MENÜ

Haberler çok güzel!

Toraman ve Tello dün takımla çalıştı, iki futbolcu da Saracoğlu'ndaki kritik derbide forma giymek istediğini bir kez daha teknik heyete bildirdi.

Haberler çok güzel!

Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli’yi köşeye sıkıştıran sakatlık krizi sonunda aşıldı... Önemli isimlerin üst üste yaşadığı rahatsızlıklar son bulurken, Rüştü’den sonra İbrahim Toraman ve Tello’nun da Fenerbahçe derbisinde görev yapması kesinleşti. Dün gerçekleştirilen antrenmanda kontrollü olarak takımla çalışan İbrahim Toraman ile Tello’ya test uygulandı. İki futbolcunun hafif ağrıları bulunmasına rağmen, 90 dakika görev yapabilecek durumda oldukları belirtildi.

‘Faydalı olacağız’
Geçen sezonun son iki ayında futbol hayatını tehlikeye atıp, sakat sakat görev yapan Toraman, “Biraz ağırlarım var, ama bugün (dün) takımla idmana katıldım. Şu anda iyiyim. Hocamız görev verirse elimden geleni yapacağım. Sakatlığı olan arkadaşlarımız var, ama genç bir kadroya sahibiz. Görev alan arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yapıp, takıma faydalı olacaktır. Ben de nerede görev verilirse hakkını verdiğimi düşünüyorum. Gönlümüzden geçen kazanmak. İnşallah iyi bir sonuçla döneriz” diye konuştu. Tello ise, “Hepimiz elimizden geleni yapmaya hazırız. Şampiyonluk böyle maçlardan geçer. Kazanıp, geçen sezon olduğu gibi şampiyon olacağız. Kendimize güvenimiz tam” dedi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ