MENÜ

Haaland'ın menajeri Barcelona ve Real Madrid ile görüştü

Transferin gözde ismi Erling Haaland için menajeri Raiola ve babası, Dortmund'lu yıldızla ilgilenen kulüplerle görüşmek için Avrupa turuna çıktı! İkili önce İspanya'da Barça ve Real'le görüştü, dün de İngiltere'ye geçti.

Haaland'ın menajeri Barcelona ve Real Madrid ile görüştü

Dünya futbolunun en gözde isimlerinden biri olan Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland konusunda hareketli günler yaşanıyor. Dortmund formasıyla bu sezon 35 maçta 40 gol ve 8 asistlik harika bir performans gösteren Haaland'ın geleceğiyle ilgili olarak menajeri Mino Raiola ve babası Alf-Inge, adeta Avrupa turuna çıktı! Dortmund'un Sportif Direktörü Micheal Zorc ile bir görüşme yapan ikili, ilk olarak önceki gün soluğu İspanya'da aldı. Zorc, Haaland için "Niyetimizi net bir şekilde ortaya koyduk" derken, Raiola'nın da baba Haaland'la birlikte ilk olarak Barcelona ve Real Madrid'in yöneticileriyle görüştüğü, teklifleri dinlediği bildirildi.

Haberin Devamı

En az 150 milyon Euro

Bu ikilinin dün ise İngiltere'ye ayak bastıkları, Manchester United ve Chelsea başta olmak üzere üst düzey kulüplerle masaya oturdukları ifade edildi. Transferin gözdesi 20 yaşındaki forvet için devlerin büyük bir savaş içerisine girdikleri ve sözleşmesi 2024'te bitecek Haaland'ı alacak kulübün, en az 150 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkaracağı konuşuluyor.

YORUM YAZ