MENÜ

'Güzel futbol yetmez'

Eskişehirspor maçını kazanmayı çok istediklerini belirten Şenol Güneş, “Güzel futbolu sonuçla bütünleştirmeliyiz. Bu nedenle galibiyet adına gerekeni yapmalıyız” diye konuştu.

'Güzel futbol yetmez'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada Karabükspor galibiyetini buradan alınacak 3 puanla taçlandıracaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, Şampiyonlar Ligi’nde
gösterilen başarının yanı sıra, lig maçlarında da aynı ciddiyeti sergilemeleri gerektiğini belirterek “Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Amacımız güzel bir futbol sergilemek kadar, bunu sonuçla da bütünleştirmek. Bu nedenle kazanmak için gerekeni yapmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

‘İşinize bakın’

Zorlu mücadele öncesi oyuncularına bir de uyarı gönderen Şenol Güneş, öğrencilerinden geçtiğimiz sezonu kafaya takmamalarını istedi. Deneyimli hocanın yapılan toplantıda, “Gereksiz sertliklerden kaçının. O maç çoktan geride kaldı. Siz sadece işinizi yapın” dediği öğrenildi. Yönetimin de Bordo-Mavili taraftarlara sağduyu çağrısı yaptığı ve çıkacak olayların kulübe ceza olarak geri döneceğini vurguladığı ifade edildi.

YORUM YAZ