MENÜ

Güven Yalçın: “Hayallerimi gerçekleştirmek için Beşiktaş'a geldim”

Bayer Leverkusen altyapısından Beşiktaş’a bu sezon başında transfer olan Güven Yalçın, Siyah Beyaz formayla az süre alsa da, performansıyla gelecek adına ümit verdi.

Güven Yalçın: “Hayallerimi gerçekleştirmek için Beşiktaş'a geldim”

Şimdiden taraftarların ilgi odağı olan genç hücum futbolcusu, Rizespor karşılaşmasının ardından üçlü çektirerek, tribünlerle bütünleşti. Güven Yalçın, Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk oldu.

Haberin Devamı

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Futbola başladığım yıllarda da, sonrasında da en büyük destekçim ailem oldu. Annem ve babam her antrenmanıma, her maçıma gelirdi. Başka takımlar da beni istiyordu. Milli takıma geldiğimde oradaki hocalarımla ve Şenol Güneş’le de konuştum. Bana güven verdiler. Büyük bir takıma gitmek, kendimi orada en iyi şekilde geliştirmek, iyi oyuncularla antrenman yapmak ve onlarla oynamak istedim. Bunları en iyi yapabileceğim kulüp Beşiktaş olduğu için Beşiktaş’ı seçtim. Kendime Cenk (Tosun) abiyi örnek alıyorum. Beşiktaş’a geldi ve birkaç sene içerisinde büyük oyuncu oldu. Buradaki başarısıyla da İngiltere Premier Ligi’ne transfer oldu. Benim gibi gençler için çok güzel bir örnek kendisi. Eskiden on numara oynuyordum. Sonra hocam hızımdan dolayı beni kanada koydu. Sonra büyüdüm ve vücudum da gelişti. Bu sefer forvete çekti o zamanki hocam. Üç pozisyonda da kendimi iyi hissediyorum ama galiba en iyi forvet arkası, forvette oynuyorum. Vodafone Park’ta taraftarımızın önünde oynamak, çok değişik gerçekten. O atmosferi yaşamak inanılır gibi değil. Binlerce kişi ayakta ve sürekli tezahürat yaparak maçı izliyor.Burada en iyi şekilde çalışıp, her antrenmana kendimi yüzde yüz vermek, kendimi göstermek istiyorum. Daha fazla süre oynayıp, formayı kapmalıyım. Hocam bana şans verdiğinde hazır olmalıyım. Hedeflerim tabii ki burada güzel seneler geçirmek. Cenk Tosun gibi olmak, iyi yerlere gelmek istiyorum.

YORUM YAZ