MENÜ

Guti'nin yeri sağlam ama...

İspanyol futbolcunun yeni sezona konsantre olmadığını belirterek idmanlarda kendisini ilk 11 yerine yedek takımda deneyen Carvalhal sessizliğini bozdu: Guti takımın kaptanı. Sistemimde yeri de belli. Ancak bir vukuatı daha ortaya çıkarsa onunla yollarımızı ayırırız. Çok açık ve net

Guti'nin yeri sağlam ama...

Oynadığı futboldan çok düzensiz gece hayatıyla gündeme gelen İspanyol süperstar Guti Hernandez, önceki gün yapılan antrenmanda teknik direktör Carvalhal tarafından yedek takımda görevlendirilmişti. Bu durumdan oldukça rahatsız olan ve morali bozulan tecrübeli futbolcu, Portekizli çalıştırıcının yanına giderek, “Daha çok çalışacağım” mesajını vermişti. O an yorum yapmaktan kaçınan Carvalhal, sessizliğini dün bozdu. Ünlü futbolcunun yeteneklerine çok güvendiğini ve yeni sezonda kendisinden çok şey beklediğini dile getiren deneyimli teknik adam şunları söyledi: Guti takımın kaptanı. Kendisi çok büyük kariyere sahip bir futbolcu. Kafamda kurduğum sistemde yeri de belli. Bunları bir kenara koyalım ve kendisine saygı duyalım... Ancak ben kesinlikle Guti şu barda dağıttı, burada kavgaya karıştı, orada gazetecilerle atıştı türünden şeyler duymak, görmek istemiyorum. Bunu bizzat yönetim ve kendisi ile paylaştım. Takımın kaptanı bunları yaparsa, takım arkadaşlarına on kat fazlasını yapma hakkı vermiş olur ki o zaman bizim burada durmamızın anlamı kalmaz. Guti her şeyin farkında ve bu olumsuzluk sezon başlamadan ortadan kalktı. Yok yarın yine benzer durum ortaya çıkarsa, o zaman yollarımız ayrılır. Bu çok açık ve net. Bu sadece Guti için değil Beşiktaş formasını terleten her futbolcu için geçerli” diyerek gözdağı verdi.

Haberin Devamı

‘İçiniz rahat olsun’

Teknik direktör Carvalhal’ın bu açıklamalarından sonra ise sözü Guti aldı: Önceki gün de söyledim, yine söylüyorum. Teknik heyet ve yönetimin kararına saygılıyım. Antrenmanlarda özveriyle mücadele ediyorum. Kimseyi mahçup etmeyeceğim. İçiniz rahat olsun.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ