MENÜ

Gustavo'da flaş gelişme

Fenerbahçe, transferi için yeşil ışık yakan Luiz Gustavo için Marsilya ile pazarlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Fransız ekibinin Başkanı Eyraud, “Gustavo’nun kariyerini Marsilya’da bitirmesini istiyorum”diyerek işi ağırdan alıyor.

Gustavo'da flaş gelişme

Sarı-Lacivertliler’in uzun süredir gündeminde olan Luiz Gustavo ile ilgili olarak her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, hem stoperde hem de orta alanda oynaması sebebiyle gelmesini çok istediği Gustavo için kulübü Marsilya’ya 6 milyon Euro’luk bir teklif yapılmıştı.

Haberin Devamı

Kafaları karıştırdı

Brezilyalı oyuncu için Fransızlar’ın 7 milyon Euro istediği, aradaki 1 milyon Euro’luk farkın kapanması adına pazarlıkların tüm hızıyla sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

İşte bu gelişmeler yaşanırken 32 yaşındaki oyuncu önceki gün, “Tüm haberlerde benim ismim geçiyor. Fakat, ben sessiz kaldım. Transfer sadece bana bağlı değil. Her şey olabilir” diyerek ayrılık ihtimalini de gözler önüne sermişti.

Sambacı bunları söylerken, Marsilya’nın Başkanı Jacques-Henri Eyraud ise kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Eyraud, “Gustavo’nun kariyerini Marsilya’da bitirmesini istiyorum. Kariyerinin sonuna kadar kendini Marsilya’ya adayacağını umuyorum” dedi. Başkan işi ağırdan alırken, Fenerbahçe’nin de gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.

YORUM YAZ