MENÜ

Gustavo Henrique performansıyla Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gustavo Henrique gösterdiği performansla taraftarın eleştirisine maruz kaldı. brezilyalı futbolcu Ümraniyespor maçında pas isabetinde sahanın en kötüsü oldu. Rakibin şutunu, pasını ve ortasını engelleyecek bir müdahalede bulunmadı. Kim’in boşluğunu dolduramadı.

Gustavo Henrique  performansıyla Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

Fenerbahçe'de Kim Min- Jae'nin ayrılığının ardından kadroya katılan Gustavo Henrique, Ümraniyespor ile oynanan Süper Lig'deki ilk maçında vasatı aşamadı.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Jorge Jesus'un Flamengo'dan eski öğrencisi olması referansıyla transfer edilen Brezilyalı stoper, sahada ağır kalınca taraftarın tepkisinden kurtulamadı. Szalai ile 90 dakika forma giyen Gustavo'nun istatistikleri stada gelen futbolseverleri bir hayli haklı çıkardı. İşte detaylar: 1.96 cm'lik boyuyla sahanın en uzun oyuncusu olan 29 yaşındaki Brezilyalı stoper, girdiği iki hava topunun birini de kaybetti. Stoper olarak 44 pasta 31 isabet yapan Gustavo, %70'lik değer tutturarak sahanın en kötüsü oldu. 90 dakikada rakibin tek şutunu, pasını ve ortasını engelleyecek bir aksiyonda dahi bulunmadı.

13 pas hatasıyla Ümraniyespor'dan Lenjani'nin (19) ardından en fazla top kaybı yapan ikinci oyuncu olarak kayıtlara geçti.

YORUM YAZ