MENÜ

Gustavo Gomez kapışması

Türk futbolunun iki devi arasındaki transfer savaşında yeni bir cephe açıldı: Gustavo Gomez... Fenerbahçe, yıldız futbolcuyla anlaşma sağlamıştı. Bordo-Mavililer de Gomez için Milan’a teklif yaptı. Son olarak Brezilyalı yıldız Giuliano için kapışan iki kulüp bir kez daha birbiriyle rekabete girdi.

Gustavo Gomez kapışması

Hemen her transfer döneminde Türk kulüpleri, yıldız futbolcular için karşı karşıya geliyor. Bunun son örneği geçtiğimiz hafta yaşanmıştı. Fenerbahçe’nin Türkiye’ye getirdiği Giuliano için Trabzonspor’un da teklif yaptığı ortaya çıkmıştı. Sambacı için karşı karşıya gelen iki kulübümüzün transfer kapışmasında kazanan, Sambacı ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Lacivertliler olmuştu. Bu olayın üzerinden daha 1 hafta geçmeden, iki dev bir kez daha aynı isme teklif götürdü: Gustavo Gomez...

Milan satmak istiyor

Fenerbahçe, uzun süredir temas halinde olduğu Paraguaylı savunmacı ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Sarı-Lacivertliler, Gomez’i kiralamak için Milan’la yaptığı görüşmelerde de önemli yol kat etmişti. Verdiği isabetli transfer haberleriyle bilinen İtalyan gazeteci Di Marzio, Trabzonspor’un da 24 yaşındaki savunmacı için devreye girdiğini yazdı. Üstelik Bordo-Mavililer, Gomez’i kiralık olarak değil bonservisiyle satın almak için teklif yaptı. İtalyan devinin oyuncusunu satmaya daha sıcak baktığı kaydedildi. Bu da Trabzon’un avantajı.

Yine aynı senaryo

Sarı-Lacivertliler normalde Giuliano’yu da kiralayacaktı. Ancak Bordo-Mavililer’in teklifi sonrası Brezilyalı oyuncuyu satın almak zorunda kalmıştı. Yönetim, şimdi yine aynı senaryoyla karşı karşıya kaldı. Fenerbahçe’nin avantajı, oyuncuyla el sıkışmış olması. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcuyu kiralama konusunda Milan’ı da satın alma garantisiyle ikna etmenin peşinde. Bu hafta iki transferi bitireceklerini söyleyen Aziz Yıldırım’ın bahsettiği isimlerden ilkinin Gomez olması bekleniyor.


İşte Arda Turan'ın bonservis bedeli

Haberin Devamı
YORUM YAZ