MENÜ

Gustavo Gomez "Fenerbahçe" dedi!

Fenerbahçe'nin transferinde sona yaklaştığıı Gustavo Gomez'in de aradaki pürüzleri gidermek için Milan'a baskı yaptığı öğrenildi.

Gustavo Gomez "Fenerbahçe" dedi!

Simon Kjaer'i Sevilla'ya satan ve Aykut Kocaman'ın talebi doğrultusunda stoper arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Gustavo Gomez'i bitimreye çok yaklaştı ancak Milan'ın inatla oyuncuyu satmak istemesi görüşmeleri tıkadı.

10 milyon euro istiyorlar

Milan'ın geçtiğimiz sezon 8,5 milyon euroya Lanus'tan akdrosuna kattığı Gomez için kiralık seçeneğini bir türlü kabul etmediği ve Fenerbahçe'den oyuncu için 10 milyon euro istediği öğrenildi. Sarı Lcivertliler ise bu parayı vermelerinin mümkün olmadığını kısa vadede en iyi çözümün "kiralık" seçeneği olduğunu belirttiler.

Gomez'den Milan'a baskı

24 yaşındaki stoper ise Fenerbahçe'ye gelmek için adeta gemileri yakmış durumda. Gustavo Gomez'in Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istediği ve Trabzonspor'u reddettiği ve Milan yönetimine Sarı Lacivertli formayı giymek için baskı yaptığı bildirildi.

Hatırlanacağı üzere İdari Menajer Hasan Çetinkaya ve Asbaşkan Şekip Mosutroğlu fgeçtiğimiz hafta İtalyan ekibiyle görüşmek için Milano'ya gitmişlerdi.

Yusuf Dursun

Fenerbahçe'ye PFDK'dan kötü haber

Haberin Devamı
YORUM YAZ