MENÜ

Günün öne çıkan transfer gelişmeleri! '10 milyon TL bonservis...'

Fenerbahçe'de Jailson için Fransız ekibi Marsilya harekete geçti. Trabzonspor, Simon Kjaer'e talip oldu. Eurosport'un haberine göre Henry Onyekuru en geç 1 hafta içinde İstanbul'a gelecek ve Galatasaray'daki çalışmalara katılacak. Beşiktaş'ta Enzo Roco için 10 milyon TL'lik bonservis bedeli gözden çıkarıldı. Sporda günün öne çıkan transfer gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktardı.

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Jailson için Fransız ekibi Marsilya'nın harekete geçtiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Simon Kjaer’e Bordo-mavililer de talip oldu. Bordo – Mavili ekip Ndiaye’nin ardından ikinci bombayı yıldız oyuncuyu alarak patlatmayı hedefliyor.

Monaco’da aradığı ortamı bulamayan Henry Onyekuru, bavulunu hazırlamaya başladı. Eurosport’un haberine göre; Henry Onyekuru, en geç 1 hafta içinde İstanbul’a gelecek ve Galatasaray’daki çalışmalara katılacak.

Beşiktaş’ta stoper Enzo Roco'ya Santos talip oldu. Brezilya ekibi, Şilili savunmacı için 10 milyon TL’lik bonservis bedelini gözden çıkardı.

YORUM YAZ