MENÜ

GÜNÜN MAÇI

Bu maçın analizini yapmadan önce Gary Lineker'in sözü yine aklımıza geldi elbette: Futbol, 22 kişinin mücadele ettiği ve sonunda mutlaka Almanlar'ın kazandığı bir oyundur.

GÜNÜN MAÇI

Almanya, son 76 yıldaki en genç kadrosuyla Dünya Kupası'nda mücadele edecek. Güney Afrika'da ve bu gençlerin başındaki "abi" Ballack sakatlığı nedeniyle arkadaşlarını yanlız bırakacak. Avustralya gibi dirençli ve yaşça daha deneyimli bir takım karşısında nasıl bir performans gösterecekleri, onların Güney Afrika'dan nasıl bir sonuçla döneceklerinin de sinyalini verecek.

Haberin Devamı

Maç öncesinde üzerinde durulması gereken önemli noktalardan biri de iki takımın kalecileri. Avustralya'nın kalesinde, kariyerinde 700'den fazla profesyonel maç yapan Mark Schwarzer, Almanya'nın kalesinde ise yaşanan sakatlıklarla ilk 11'de kendine yer bulan Manuel Neuer olacak. Muhtemelen iki file bekçisi de kalelerinde pek rahat olamayacaklar. Sonuç olarak, seyir zevki yüksek ama, iki takımın da birbirine bariz bir üstünlük kuramayacağı bir maç izleyebiliriz kupanın üçüncü gününde.

YORUM YAZ