MENÜ

Güneş'ten takviye isteği

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de talebi üzerine devre arasında takviye yapmak için araştırmalara başladı.

Güneş'ten takviye isteği

Yönetim, Avrupa’da özellikle sözleşmesi bitecek oyuncular üzerinde duruyor. Bordo – mavili yöneticiler, yerli oyunculardan da ön plana çıkanlarla temasa geçmeye hazırlanıyor. Bordo – mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş’in de kadronun güçlendirilmesi yönünde talebi olduğu belirtildi. Takımda fazla forma şansı bulamayan yerli oyuncularında devre arasına kadar gösterecekleri performansa bakılarak kiralama formülünün kullanılabileceği iddia edildi.

TRABZONSPOR DİVAN KURULU 27 EKİM’DE TOPLANIYOR
Trabzonspor’un Divan Genel Kurul toplantısı 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kulübün genel durumu ile ilintili olarak Yönetim Kurulu'nca bilgi verilmesi ve kulübün mali durumu hakkında Denetleme Kurulu raporlarının okunmasının gündem maddesi olacağı genel kurulda, ayrıca üyelerde görüşlerini dile getirebilecek.

MURAT TOSUN A2’DE ATIYOR
Trabzonspor’a büyük umutlarla gelmesine karşın yaşadığı sakatlık kabusu nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Murat Tosun, A takımda istediği forma şansını bulamayınca A2 takımında görev almaya başladı. Dün Trabzonspor’un Ankaraspor ile oynayıp 4 – 1 kazandığı maçta takımının 3 golünü atan Murat Tosun, teknik direktör Şenol Güneş’ten şans istiyor. Tecrübeli futbolcu sakatlığı atlattığını belirterek, “Bundan sonra çok çalışarak kendimi yeniden ispatlamak istiyorum” dedi. Bu arada maçtaki diğer golü de A takım oyuncularından Sercan Kaya attı.

MOSKOVA YOLCULUĞU PAZAR GÜNÜ
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’nde CSKA Moskova ile oynayacağı maç için Pazar günü Trabzon’dan özel uçakla Moskova’ya hareket edecek. Bordo – mavililerin hem iklim koşullarına, hem de suni çim olan saha zeminine adapte olmak için erkenden Rusya’ya gitme kararı aldığı belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in Moskova’ya geniş bir kadro getirmesi bekleniyor.

YUNUS EMRE SEL/TRABZON/ (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ