MENÜ

Güneş: Daha iyi olacağız

Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin 100. sayısındaki yazısında taraftarlara umut dağıttı, “Geçtiğimiz sezon iyi sonuçlar alamadık. Hedefimiz gelecek sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak” dedi

Güneş: Daha iyi olacağız

Bordo-Mavililer’in teknik patronu Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi’nin 100. sayısı için bir yazı kaleme aldı. Trabzonspor’un son 2-3 yılda gelişen ekonomik şartlara göre büyüyen bir değer haline geldiğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Bu değerin oluşmasında içinde bulunan unsurların tamamına yakınının katkıları yok sayılamaz. Bundan sonra hepimizin arayışı, gelinen bu noktayı nasıl daha ileriye taşıyacağımız doğrultusunda olmalıdır. Zaman zaman kamuoyunu yönlendirip, istedikleri yöne çekmeye çalışanlar, bizlerin isimlerini kullanarak, gündem oluşturma gayreti içerisinde olabiliyorlar. Sizlerden dileğim böyle durumlarda yapılan yorumlara itibar etmemeniz yönünde” ifadelerini kullandı.

‘Taraftarlarımız örnek olmalı’
Gelecek için plan yapmadan önce geride kalan sezonun etraflıca değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Güneş, “Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve milli maçlar derken oyuncularımızın yoğun bir dönem geçirdikleri ortada. Bu süreçte ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil ettik. Ancak ligde ve kupada maalesef hedeflerimize ulaşamadık. Hiçbir sebebin arkasında sığınmadan daha güzel futbol oynayıp, daha güzel sonuçlar almalıydık ama başaramadık. Hedefimiz gelecek sezon bu seviyemizin çok daha üzerine çıkmak olacak” dedi. Başarılı çalıştırıcı son olarak taraftara seslenerek sözlerini şöyle tamamladı: “Kentimizin, takımımızın sembolü, camiamızın geleceği siz taraftarlarımızsınız. O nedenle şiddete başvurmadan, doğru davranışlar sunarak, fair-play anlayışı çerçevesinde davranmalı, diğer takımlara örnek tavırlar sergilemeliyiz”.

Haberin Devamı
YORUM YAZ