MENÜ

Güneş: Bu son olsun

Türkiye Kupası'nda alınan 1-1'lik 1461 Trabzon beraberliği Şenol hocayı kızdırdı. Maçın ardından soyunma odasında öğrencilerine tepki gösteren Güneş, “Saha içerisinde büyük ciddiyetsizlik gördüm. Sahada buna yer yok. Bu son olsun” diyerek sert çıktı.

Güneş: Bu son olsun

Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Antalya kampının ardından Türkiye Kupası’nda oynadıkları 1461 Trabzon maçından 1-1’lik sonuçla ayrılmaları sonrasında adeta çılgına döndü. İkinci Lig ekibi karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıkları mücadeleden 1 puanla ayrılmaları sebebiyle öğrencilerine soyunma odasında tepki gösteren Güneş’in, “Saha içerisinde büyük ciddiyetsizlik gördüm. Bu oyunda buna yer yok. Rakip kim olursa olsun saygı duymanız gerekir. Özellikle ikinci yarıda önde olmamıza rağmen ciddiyetten uzak kaldık. Sahanın tam ortasında top kaptırıp böyle bir gol yiyorsak bütün herkesin düşünmesi lazım. Bu son olsun” sözlerini kullandığı öğrenildi.

‘Ben ciddiye aldım ama...’

Uyarılarının devamında eleştiri dozunu yükselten 63 yaşındaki hoca, “Bundan sonra asla böyle bir şey istemiyorum. Ben rakibi ne kadar ciddiye aldığımı sahaya sürdüğüm kadroyla gösterdim ama karşılığını alamadım. Ne kupada ne ligde böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum” diyerek tepkisini dile getirdiği bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ