MENÜ

Günay 30 günde fenomen oldu!

22 Nisan'daki F.Bahçe derbisinde kaleye geçen Günay, dünya gündeminde. İdmanda kalenin 3 metre arkasından 'attığı golle' Avrupa basınında manşetlere çıktı!..

Günay 30 günde fenomen oldu!





Günay Güvenç artık Avrupa'nın konuştuğu bir kaleci oldu... Ama kurtarışlarıyla değil, fizik kurallarına aykırı attığı golle gündeme oturdu.

Tolga Zengin ve Cenk Gönen'in sakatlanmasının ardından Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında kaleyi devralan 23 yaşındaki file bekçisi, performansı ile herkesin takdirini topladı... Teknik Direktör Slaven Bilic'in de güvenini kazanan Günay Güvenç, artık birinci kaleci olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kurtarışları ile Siyah-Beyazlı taraftarların da gönlünü fetheden gurbetçi file bekçisi, antrenmanda attığı inanılmaz golle Avrupa basınında manşetlere çıktı.

NEYMAR&KAGAWA GOLÜ ATTI

Kalecinin üç metre arkasından topu ağlara göndermeyi başaran 23 yaşındaki kaleci, BBC Sport'ta bile manşet oldu. Günay'ın attığı süper gol, "İnanılmaz!..

Beşiktaş kalecisi Günay Güvenç, idmanda imkansız bir açıdan gol attı" sözleriyle tvvitterdan paylaşıldı. Birçok yabancı internet sitesi de gurbetçi kalecinin bu golünü "İnanılmaz" olarak değerlendirdi. İbrahimovic, Kagawa, Di Maria, Neymar, Lionel Messi gibi birçok yıldız, antrenmanlarda Günay'ın attığı golün benzerlerini atıyor. 23 yaşındaki file bekçisi, "Elim kadar ayağım da iyidir" dedi.

Kaynak:Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ