MENÜ

Gülmezgil: Şampiyonluğu hedefliyoruz

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor'un Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, "Kalan 13 maçtan 11'ini kazanarak, şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Gülmezgil: Şampiyonluğu hedefliyoruz

Gülmezgil düzenlediği basın toplantısında, tüm Bandırmalılar’ı hafta sonu oynayacakları Hatayspor maçında kendilerine destek vermeye çağırdı.Tüm maçları final olarak gördüklerini belirten Gülmezgil, "Kalan 13 maçtan 11’ini kazanarak, şampiyon olmayı hedefliyoruz. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız 7 maçta puan kaybına tahammülümüz yok. Hatayspor maçı da bunlardan biri. Bu nedenle seyircimize, Hatayspor önünde çok ihtiyacımız var. Maça gelerek, tribünleri doldurmalarını ve fair play çerçevesi içinde verecekleri destekle rakip takımı ve hakemleri baskı altına almalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Gülmezgil, karşılaşmanın bilet fiyatlarını yine 5 lira olarak belirlediklerini vurgulayarak, "İkinci yarı maçlarımızın başlamasının ardından ilk kez bu maça ideal kadromuzla çıkacağız. Bu maçta mutlaka üç puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Gülmezgil, kalan 13 maçı kapsayacak özel bir prim sistemi hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ