MENÜ

Güldeniz Önal: Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz

Eczacıbaşı VitrA’nın başarılı oyuncusu Güldeniz Önal, yoğun fikstürde kadro kalitesini kullanarak kaldıkları yerden devam etmek istediklerini ifade etti.

Güldeniz Önal: Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Eczacıbaşı VitrA’nın başarılı oyuncusu Güldeniz Önal, İHA’ya konuştu. Yeni sezonun tüm takım arkadaşlarına ve bütün takımlara hayırlı olmasını dileyen Önal, “Kaldığımız yerden daha iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Süper Kupa maçıyla başlayacağız. Yoğun şekilde devam edecek maçlar. Seyir zevki yüksek ve heyecanlı maçlar izletmek istiyoruz. Kadromuz çok daha güçlendi. Hedefler de büyüdü. Bu hedefleri tek tek gerçekleştirmek istiyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de son topa kadar savaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Çok iyi bir kimya yakaladık”

Takımın kimyasının çok önemli olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Güldeniz, “Geçen sene favori olmamak avantajdı ama önemli olan takımın kimyası. Bu tuttuğu sürece başarılı oluyorsunuz. Bayan voleybolu oynuyoruz ve 14 oyuncu bir arada. Günü gününe tutmuyor bazen. Biz çok iyi tutturduk bu kimyayı. Marco’nun çok önemli katkısı var bize. Yüksek seviyede tuttu bizi. Personelin de çok etkisi var. Aynı heyecan ve aynı özgüvenle devam etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İHA

YORUM YAZ