MENÜ

Guido Albers: Sneijder, Fenerbahçe'de asla oynamaz

Son zamanlarda Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Wesley Sneijder'in sezon sonu Fenerbahçe'ye gideceği iddialarıyla ilgili menajeri Guido Albers'ten açıklama geldi.

Guido Albers: Sneijder, Fenerbahçe'de asla oynamaz

Hollanda basını Wesley Sneijder'in gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayabileceğini iddia ederken, yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers ise konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

"Teklif gelse de oynamaz"

Ajansspor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Albers, "Wesley asla Fenerbahçe'de oynamaz. Beni arayanlar olmadı. Fenerbahçe'yle Wesley için yaptığım bir görüşme de yok. Ayrıca teklif gelse bile Wesley, Fenerbahçe'de oynamayı tercih etmeyecektir. Asla Fenerbahçe'de oynamaz" dedi.

Başarılı futbolcunun Galatasaray'la sözleşmesinin devam ettiğine işaret eden Albers, "Daha önce de söylediğim gibi, Wesley takımını çok seviyor. Sözleşmesine saygı duyuyor. 11'de yer alarak takımına maksimum katkı sağlamak istiyor. 11'de yer almayan her futbolcu üzülür. Wesely de böyle bir üzüntü yaşıyor. Daha fazlası değil" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

Fatih Terim'in A Milli Takım hayali: Bruma!


"Galatasaray Futbol Kulübü değil, inşaat şirketi!"

Haberin Devamı
YORUM YAZ