MENÜ

''G.Saray'a karşı iyi mücadele ettik''

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından Galatasaray maçına toparlanmak için çıktıklarını söyledi.

''G.Saray'a karşı iyi mücadele ettik''

Geçici başarısızlıkların kendilerini hedeften uzaklaştırma gibi bir durumu yaratmadığını dile getiren Özdilek, bu ülkenin en önemli takımlarından birine karşı sahada iyi bir mücadele verdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Her iki takımın da kontrollü ve birbirinin açığını kovalayan bir oyun sistemiyle oynadığını ifade eden Özdilek, "Son dakikada maçın en net pozisyonunu bulduk. Golle bitirebilseydik bugün sahadan galibiyet ile ayrılabilirdik. Takım mücadelesini, savunmasını, isteğini yeniden kazanmış olmamız beni mutlu etti. Futbolcularım bugün yüreklerini ortaya koydu. Bu tür sahalarda bütçeler değil, yürekler çok önemlidir. Bu ligin ofansif anlamda en zengin takımına karşı oynamamıza rağmen rakibe pozisyon vermedik. Bu, bizim adımıza çok sevindirici. Alınan her puan çok değerli" diye konuştu.

Özdilek, ülke olarak zor günlerden geçtiklerini ve bugünkü tablonun teröre tepki verme anlamında önemli bir mesaj oluşturduğunu vurguladı. Hakkari’de şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Özdilek, "Ülkede birlik olma zamanı. Doğru mesajların doğru yerlere gitmesi çok önemli. Bu ülkenin birer ferdiyiz ve bu ülke için her şeyi yapmalıyız. Antalyaspor taraftarına bu anlamda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Medical Park Antalyasporlu Tita ise 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan iyi mücadele ettiklerini vurguladı. Galatasaray gibi kaliteli bir takıma karşı oyundan düşmeden iyi bir mücadele verdiklerini dile getiren Tita, son dakikalarda buldukları pozisyonu gole çevirememeleri nedeniyle sahadan 1 puanla ayrıldıklarının altını çizdi.

Güçlü bir rakibe karşı defansif anlamda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Deniz Barış da hızlı ataklarla gol bulmaya çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını kaydetti.

AA

YORUM YAZ