MENÜ

G.Saray LH-Neptunas maçı TV'den yayınlanamayacak

Galatasaray Liv Hospital-Neptunas Klaipeda karşılaşması, maç gününün değişmesi nedeniyle TV'den yayınlanamayacak.

G.Saray LH-Neptunas maçı TV'den yayınlanamayacak

Galatasaray Liv Hospital'in THY Euroleague'de Neptunas Klaipeda ile oynayacağı karşılaşma, maçın gününün değişmesi nedeniyle televizyondan yayınlanamayacak. Galatasaray Liv Hospital'in resmi twitter hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Galatasaray Liv Hospital'in Neptunas Klaipede ile yarın oynayacağı karşılaşmanın yayını hakkında bir açıklama yapma gereği hissediyoruz. Bilindiği üzere Türk takımlarının Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı maçlardan her hafta bir tanesi şifresiz olarak NTVSpor'da yayınlanacaktı. İlk açıklanan programda dokuzuncu hafta Galatasaray Liv Hospital-Neptunas Klaipeda maçı NTV Spor yayın akışında yer almaktaydı. Fakat 2 Aralık 2014 tarihinde Klaipede ile oynayacağımız günün değişmesi üzerine Eurocup'ta oynanacak Banvit-Lietuvos Rytas maçı yayın akışına alınmıştır.

Bu durumdan ötürü NTV Spor tarafından yayyınlanması planlanan Real Madrid-Anadolu Efes karşılaşması yerine 18 Aralık Perşembe günü Galatasaray Liv Hospital-Olympiacos mücadelesi yayın akışına eklenmiştir. NTV Spor'un yayın programındaki değişikliği anlayışla karşılıyor, gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Şubesi"

Haberin Devamı
YORUM YAZ