MENÜ

GS TV canlı yaın izle! GS TV frekans bilgileri (Fenerbahçe - Galatasaray maçı GS TV canlı yayın)

Galatasaray, Unutulmaz Maçlar Serisi’nde bugünü Fenerbahçe derbisine ayırdı. 23 Şubat 2020’de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 mağlup ettiği 90 dakika GS TV'den ekranlara geliyor. Mücadeleyi tekrar izlemek Galatasaray taraftarı da google üzerinden 'GS TV canlı izle, GS TV frekans bilgileri, GS TV canlı nasıl izlenir?' araması yapıyor. Detaylar haberimizde.

GS TV canlı yaın izle! GS TV frekans bilgileri (Fenerbahçe - Galatasaray maçı GS TV canlı yayın)

Unutulmaz Maçlar Serisi’nde Galatasaray Kulübü, 9 Nisan Perşembe gününü Fenerbahçe derbisine ayırmayı karar verdi. 23 Şubat 2020’de oynana mücadele Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in öğrencileri, Kadıköy'de aldığı galibiyetle 20 yıllık hasrete de son vermişti. Galatasaray'ın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, ''Unutulmaz Maçlar Serisi’nde bugün, 23 Şubat 2020’de 3-1 kazandığımız Fenerbahçe karşılaşması saat 15.45’te, kaçıranlar için tekrarı ise 20.45’te.'' ifadelerine yer verildi.

GS TV | FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GS TV canlı nasıl izlenir?

GS TV, Digiturk platformundan, YouTube ve Galatasaray.com adreslerinden yayın yapıyor. GS Radyo adlı radyo kanalı ile eş zamanlı ortak yayınlar yapmaktadır.

GS TV Türksat frekans bilgisi şöyle: 11676 V 24444 Türksat 42E

GS TV nasıl ayarlanır?

GS TV kanalını izleyebilmek için çanak antenin Türksat 3A uydusuna ayarlı olması gerekiyor. Türksat 3A uydusuna dönük çanak anten varsa uydu cihazının kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsü açılmalı.

Haberin Devamı

Uydu adı kısmında "Türksat 3A" seçilmeli. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11676 sayısını girilmeli. Polarizasyon kısmında V (Dikey)seçin. Sembol kısmına 24444 sayısını girilmeli. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçer, bu değer değiştirilmeyebilir.

FEC değeri değiştirilmek istenirse, GS TV yayınının FEC'i 3/4 bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayın izlenebilir.

YORUM YAZ