MENÜ

Grigor Dimitrov, İstanbul Open için iddialı

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda mücadele edecek Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov, hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Grigor Dimitrov, İstanbul Open için iddialı

Dünya sıralamasında 11. sırada yer alan, organizasyonun 2 numaralı seri başı Grigor Dimitrov, Garanti Koza Arena’da düzenlediği basın toplantısında, turnuvanın kendisi için çok iyi test olacağını belirterek, "Katıldığım her turnuvayı kazanmak için çıkarım, burada da şampiyonluk için mücadele edeceğim" dedi.

İlk defa İstanbul’a geldiğini kaydeden Bulgar tenisçi, "Harika bir ülke. Ülkeme yakın bir yerdeyim. Bu benim için çok güzel. Gezme şansım da oldu. Kortlar harika. Burada kendimi göstereceğim için çok mutluyum. Türkiye’ye ilk gelişim, bu nedenle çok heyecanlıyım" diye konuştu.

Kendisini çok formda hissettiğini vurgulayan Dimitrov, arka arkaya turnuva kazanma zamanının da geldiğini dile getirdi.

Paris Masters Turnuvası’nda yarı final oynadığını hatırlatan Grigor Dimitrov, hep yükseklere oynamayı hedeflediğini ifade etti.

Tekniğinin, turnuvanın 1 numaralı seri başı Roger Federer’e benzetilmesi ve "BabyFed" şeklinde tanıtılmasına değinen Dimitrov, "Bu benzetme geçmişte kaldı. Ben şu anda kendi işime ve performansıma konsantre olmuş durumdayım" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ