MENÜ

'Gözümüz zirvede'

Potanın Perileri, yarın Ankara'da başlayacak olan Dünya Kupası öncesi son derece inançlı. Ay-Yıldızlılar'ın başarılı oyuncularından Birsel Vardarlı, “Grup birincisi olarak İstanbul'a döneceğiz” diye konuştu.

'Gözümüz zirvede'

A Milli Kadın Basketbol Takımımız’ın oyuncularından Birsel Vardarlı ve Şaziye İvegin, 2014 FIBA Dünya Kadınlar Şampiyonası öncesi umutlu konuştu. Ankara’da daha önce olimpiyat eleme maçları oynadıklarını hatırlatan Vardarlı, “Çok güzel atmosfer oluyor. Dünya Şampiyonası’nda grup karşılaşmalarını başkentte yapacağız. Ev sahibi avantajıyla daha iyi performans sergileyeceğimizi düşünüyorum. İnşallah, grup birincisi olarak Ankara’dan İstanbul’a döneceğiz” dedi. Vardarlı, grup birinciliği yolunda Fransa ile oynayacakları maçın önemine dikkati çekerek, “Bu maç çok önemli. Fransa’yı yenersek ilerleyen turlarda önümüz daha da açılacak. Bunun dışında madalya alabilirsek hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

İvegin: Onlarla aramızda fark yok...
Şaziye İvegin ise daha önce hep yurt dışında düzenlenen organizasyonlarda başarılı olduklarını belirterek, “Bu sefer seyircimizin önünde aynı başarıyı yakalamak için mücadele edeceğiz. Belki bu durum, biraz heyecanlandırır, baskı hissettirir ama bunu pozitif yönde kullanacağımıza inanıyorum. Fransa güçlü bir ekip ama biz de Avrupa üçüncüsüyüz. Fransa ile aramızda çok büyük farklar yok. O gün sahadaki performans belirleyici olacak. Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Kanada’yı da daha önce hazırlık mücadelesinde yenmiştik ancak resmi maçın
havası farklı olacaktır. Hedefimiz madalya almak” dedi.

Hatice Yücel/Ankara

Haberin Devamı
YORUM YAZ