MENÜ

Göztepe'nin zorlu sınavı

Son 5 maçın tamamını kaybeden, Nestor El Maestro'yu takımdan gönderen Göztepe, çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde kalma umutlarını sürdürmek isteyen İzmir ekibi, Stjepan Tomas yönetiminde Trabzon deplasmanında zafer arayacak.

Göztepe'nin zorlu sınavı

Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Göztepe, hafta içi flaş bir karar aldı, teknik direktör Nestor El Maestro ile yollar ayrıldı. Yerine ise daha önce Türkiye'de Gaziantepspor, Sivasspor ve Akhisar'da yardımcı antrenörlük, Rizespor ve Antalya’da ise teknik direktörlük yapan Stjepan Tomas getirildi. Üst üste 5 maçtır kaybeden, son olarak da ateş hattındaki rakibi Giresun'a kaybeden Göz Göz'ün şansı da bir hayli zorlaştı. Bu anlamda Sarı-Kırmızılılar, bugün lider Trabzonspor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. İzmir temsilcisi, daha önce Karadeniz ekibi ile oynadığı maçlarda başarılı bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Trabzon'a şansı tutuyor

Süper Lig'de üst üste 5. sezonunu geçiren Göztepe, Trabzon'da Bordo-Mavililer'e karşı 2 galibiyet alırken, sahadan 1 kez berabere bir kez de yenilgi ile ayrıldı. Bu arada zorlu maç öncesinde Göztepe'de sarı kart cezalısı Atınç Nukan forma giyemeyecek. Marko Mihojevic ve François Moubandje'nin ise sakatlığı bulunuyor.

YORUM YAZ