MENÜ

Göztepe'de eskilere yer yok

Yeni sezonun ilk maçında pazar günü saat 22.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda Elazığspor'u konuk edecek Göztepe'de geçen sezon takımı 2'nci Lig'de şampiyonluğa taşıyan isimlerden hiçbirinin ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Göztepe'de eskilere yer yok

Transfer döneminde 14 futbolcuyu kadrosuna dahil ederek köklü bir değişime giden PTT 1. Lig'in yeni temsilcilerinden Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin, taktik antrenmanlarda as takımda yeni oyunculara görev verdi. Tecrübeli teknik adamın eski futbolculardan kaleci Oğuzhan, Ertuğrul, Emre, Mehmet Erdem ve Cemil’i yedek soyunduracağı öğrenildi.

'Uyum sorunu yaşamayız'

Eski futbolculara oyunun akışına göre şans vermesi beklenen Diyadin’in ilk 11’i Gökhan Değirmenci, Fuch, Cemil, Barış, Hakan Arslan, Gosso, Özgür, Hakan Barış, Leroy, Maah ve Vleminckx’ten oluşturacağı belirtildi. Gökhan Karadeniz ve Nahir Besara’yı da 18 kişilik kadroya alacağı öğrenilen tecrübeli teknik adam 11 yeni futbolcunun uyum sorunu yaşamayacağını söyledi. Diyadin, "Elbette ilk haftada hiçbir takım dört dörtlük bir oyun sergileyemez. Ancak aramıza yeni katılanlar çok çabuk bir şekilde takıma adapte oldu" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ