MENÜ

Göztepe'de Emrah iddiası

Beto, Castro, Jerome, Reis, Wilczek, Leo, Deniz Kadah ve kiralık sözleşmesi biten Serdar Gürler’le yollarını ayırmasına rağmen dış transferde şimdiye kadar beklenen adımları atamayan Göz Göz’de taraftarlar heyecanla takviye beklerken, yönetimin kale ve forvet başta olmak üzere her mevkiye takviye arayışı sürüyor. Göztepe'nin 28 yaşındaki ofansif orta saha ve kanat oyuncusu Emrah Başsan’ı gündeme aldığı belirtildi.

Göztepe'de Emrah iddiası

Geçen sezonki kadrosundan Beto, Castro, Jerome, Reis, Wilczek, Leo, Deniz Kadah ve kiralık sözleşmesi biten Serdar Gürler’le yollarını ayırmasına rağmen dış transferde şimdiye kadar beklenen adımları atamayan Göz Göz’de taraftarlar heyecanla takviye beklerken, yönetimin kale ve forvet başta olmak üzere her mevkiye takviye arayışı sürüyor.

Haberin Devamı

Kurmayların Süper Lig’de daha önce Antalyaspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor’da da oynayan, Hollanda’da Fortuna Sittard, Portekiz’de Vitoria Setubal’da görev yapan 28 yaşındaki ofansif orta saha ve kanat oyuncusu Emrah Başsan’ı gündeme aldığı belirtildi. Emrah, küme düşme acısı yaşadığı Erzurumspor’la geçen sezon 1’inci Lig’den yeniden Süper Lig’e yükselirken 5 gol, 5 asistle görev yaptı.

YORUM YAZ