MENÜ

Göztepe, Metin Diyadin ile yollarını ayırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdığını açıkladı. Camia, Ersun Yanal'ın kapısının çalınıp çalınmayacağını merak ediyor.

Göztepe, Metin Diyadin ile yollarını ayırdı

PTT 1. Lig'de hedeflerinin çok uzağında kalan Göztepe'de bir süredir yükses sesle konuşulan ayrılık gerçekleşti. İzmir'in Sarı-Kırmızılı kulübü, teknik direktör Metin Diyadin'le yolların ayrıldığını ifade etti.

Göztepe'nin zirve hedefiyle başladığı yarışta 10. sıraya kadar gerilemesinin bu kararda etkili olduğu ifade ediliyor. Ayrılıkla ilgili olarak Göztepe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

'Tazminat talebi yok'


"Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ile yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Başkanımız Mehmet Sepil ile Teknik Direktörümüz Metin Diyadin’in yapmış oldukları görüşme neticesinde; Varılan mutabakat ve hocamızın herhangi bir tazminat talebi olmaksızın sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşma sağlamışlardır.

Değerli hocamıza; yaşatmış olduğu şampiyonluk, şimdiye kadar vermiş olduğu hizmet, gösterdiği dürüst ve onurlu duruş için teşekkürü bir borç biliyor, devam eden teknik direktörlük kariyerinde başarılar diliyoruz.

Ersun Yanal bombası!

Ayrılık sonrası Göztepe'nin zaman kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başladığı öğrenildi. Camia, Başkan Mehmet Sepil'in hayallerini süsleyen Ersun Yanal'a resmi teklif yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Sepil kolları sıvadı

Başkan Mehmet Sepil'in, takımı emanet edeceği isim konusunda çok hassas bir çalışma yürüttüğü ve adaylar konusunda yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

İzmir ekibiyle yollarını ayıran Metin Diyadin'in de birkaç gün içerisinde bir açıklama yaparak, ayrılık hakkında kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ