MENÜ

Göztepe futbolcusu Berkan Emir'e iki talip

Bu sezon Süper Lig'den, Spor Toto 1. Lig'e düşen İzmir ekibi Göztepe'de ayrılıklar yaşanırken, bir yandan da bazı oyuncular için teklifler geliyor. Bunlardan birisi olan Berkan Emir için 2 talip birden çıktı.

Göztepe futbolcusu Berkan Emir'e iki talip

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme üzüntüsü yaşayan Göztepe'de kadro yapılanması sürürken, bir oyuncuyla daha yol ayrımına gelindi. Sezon içinde Burekovic, Ndiaye, Nwobodo ve Soner'le yollarını ayırıp, lig biter bitmez de Di Santo ile vedalaşan Göztepe'de sol bek Berkan Emir'e de talipler çıktı. Sarı-kırmızılılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncuyla Vavacars Fatih Karagümrük ve Atakaş Hatayspor'un ilgilendiği ifade edildi. Yönetimin ise Berkan'a karşılık 1 milyon euro bonservis bedeli istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Özellikle bu sezon taraftarın sık sık tepkisiyle karşılaşan Berkan'ın büyük ihtimalle yeni sezonda kariyerine Süper Lig'de devam edeceği belirtildi. Sarı-kırmızılılara 2018-2019 sezonun başında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen 34 yaşındaki futbolcu, istikrarlı bir şekilde sarı-kırmızılı formayı terletti. Bu sezon 33 maça çıkan Berkan 1 gol atıp, 5 asist yaptı. Kulübü devretmek için çalışmalarını sürdüren yönetim kaleci İrfan Can, kaptan Halil ve stoper Atınç'ı da satıp kasasını doldurmayı amaçlıyor.

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

YORUM YAZ