MENÜ

Göztepe - Fenerbahçe maçı sonrası flaş yorum: Süper Kaos Ligi!

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçı şimdiden sezonun en çok konuşulan maçları arasına girdi. Karşılaşmanın 57. dakikasında Göztepe penaltıyı gole çeviremedi. Hemen ardından Fenerbahçe golü buldu ve 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen kural hatası olduğunu tespit etti ve Fenerbahçe'nin golünü iptal ederek Göztepe'nin penaltı atışını tekrar ettirdi. Bu kez Göztepe 2-12lik skorla öne geçen taraf oldu. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, gündem yaratan pozisyonu değerlendirdi.

Göztepe - Fenerbahçe maçı şimdiden sezonun en çok konuşulan maçları arasına girdi. Süper Lig'in 13. haftasında oynanan karşılaşmanın 57. dakikasında Göztepe penaltıyı gole çeviremedi. Hemen ardından Fenerbahçe golü buldu ve 2-1 öne geçti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen kural hatası olduğunu tespit etti ve Fenerbahçe'nin golünü iptal ederek Göztepe'nin penaltı atışını tekrar ettirdi. Bu kez Göztepe 2-12lik skorla öne geçen taraf oldu.

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, gündem yaratan pozisyonu değerlendirdi.

Göztepe - Fenerbahçe maçında VAR sisteminin standartsızlığının görüldüğünü ifade eden Ali Ece, "Tam bir 'Süper Kaos Ligi'nin özetiydi." dedi.

VAR sisteminin şuanda tüm dünyada ilk cep telefonları seviyesinde olduğunu söyleyen Ali Ece, "Demek ki VAR sisteminin de geliştirilmesi gerekiyor. VAR sisteminde pozisyon hafızası olmalı." dedi.

YORUM YAZ