MENÜ

Göztepe'de ihale heyecanı

Göztepe için Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek UEFA standartlarındaki 20 bin 35 seyirci kapasiteli stadının ihalesi yarın Ankara'da gerçekleştirilecek.

Göztepe'de ihale heyecanı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak ve saat 14.00'te başlayacak ihaleye 25 firmanın katılacağı bildirildi. İhaleyi kazanacak firmaya sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ismi verilcek tesisin 700 gün içinde tamamlanması bekleniyor. Karşıyaka stadının ihalesi ise 15 Haziran'da yine saat 14.00'te yapılacak.

Bu arada Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Süper Lig'e yükselen Göztepe'ye tesis müjdesi verdi. Sarı kırmızılıların yaptığı arazi başvurusuna meclisin olumlu cevap vereceğini dile getiren Görmez, "Projesi hazırlanan tesislerde 8 futbol sahası, 2 tenis kortu ve basketbol sahası, yarı açık yüzme havuzu, kafeterya, sosyal alanlar, eğitim-öğretim binası, idari bina ile sporcu kamp merkezi yer alacak. Pancar Mahallesi'ndeki araziye inşa edilecek tesisler, İZBAN Pancar İstasyonu'na yürüme mesafesinde olacak. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 15 dakika mesafedeki tesisler, hem konumu hem de arazi yapısının uygunluğuyla örnek bir kompleks olacak" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ